👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

MadSyndrome napisał/a:
Jak dla Ciebie 19.40 to poranek to widze gruby melanż byłUwielbiam zapach nastoletnich "płeć warów" o poranku

jamajboy napisał/a:
Szkoda nawet komentować
![]()
Nawet tego nie skomentuje.

No cóż. A gdyby słuchała na lekcjach zamiast rysować serduszka to by wiedziała cokolwiek.

ech... Ilość osób ma wpływ na wartość średniej!
Jakby ktoś nie wiedział ilość wyników jest zależna bezpośrednio od wariancji. Ta z kolei wpływa na znaczenie zmian ruchu średniej w populacji. Ogólnie. Jak wśród 100 osób z oceną 5 trafi się jedna z oceną 1 to nie ma to aż takiego wpływu niż gdyby badano to na 50 osobach.
Zresztą jak się średnią populacji liczy, ekonometrycy i statystycy wiedzą. Wiedzą też, że takie badanie "w ciemno" bez specyfikacji parametru alfa itp. Można sobie o kant dupy rozbić
Jakby ktoś nie wiedział ilość wyników jest zależna bezpośrednio od wariancji. Ta z kolei wpływa na znaczenie zmian ruchu średniej w populacji. Ogólnie. Jak wśród 100 osób z oceną 5 trafi się jedna z oceną 1 to nie ma to aż takiego wpływu niż gdyby badano to na 50 osobach.
Zresztą jak się średnią populacji liczy, ekonometrycy i statystycy wiedzą. Wiedzą też, że takie badanie "w ciemno" bez specyfikacji parametru alfa itp. Można sobie o kant dupy rozbić

Oj tam wybaczcie jej głupote..... Ona jest tylko kobietą....
Zdarzają się takie głupie c🤬y. Nic tylko a) ubolewać b) śmiać się z ich głupoty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie