Jak dla mnie zwykła propaganda, i nie potrzebnie podk🤬ianie krajów arabskich tym że obrazuje się ich jako złych, teraz przez tą propagadande nawet dziecku w gimnazjum Arab kojarzy się z Bronią, wojną, atomem... i od młodego wpaja im się że Kraje Arabskie = ciągła wojna.
@up
no bo tak k🤬a jest... brudasy zaj🤬e. Wytępić ich co do jednego! Robią tylko jeden wielki rozp🤬ol na tym globie. Tam to juz nawet dziecku ufać nie można. Odwrócisz sie to ci zajebie kulke w plecy. "Ale przecież to jest tylko dziecko"! Tam już k🤬a niema dzieci, tam sa maszynki do zabijania bo mają od małego rozp🤬olony mózg przez swoich pop🤬lonych ojców. <-- kropka k🤬a!!
no bo tak k🤬a jest... brudasy zaj🤬e. Wytępić ich co do jednego! Robią tylko jeden wielki rozp🤬ol na tym globie. Tam to juz nawet dziecku ufać nie można. Odwrócisz sie to ci zajebie kulke w plecy. "Ale przecież to jest tylko dziecko"! Tam już k🤬a niema dzieci, tam sa maszynki do zabijania bo mają od małego rozp🤬olony mózg przez swoich pop🤬lonych ojców. <-- kropka k🤬a!!

Gryps44 napisał/a:
@up
Luzuj gadki bo złość piękności szkodzi.
"Luzuj gadki bo złość piękności szkodzi."
Jemu nie da się już bardziej zaszkodzić.
Jemu nie da się już bardziej zaszkodzić.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
A to wszystko dlatego że banda ludzi wypasujących kozy na dalekim wyp🤬dowiu, uzbrojona w plastikowe noże i kominiarki, rozj🤬a dwa HAmerykańskie samoloty o jakieś dwie wieże?
Chwila, ktoś mnie tu w c🤬ja robi....
Chwila, ktoś mnie tu w c🤬ja robi....