📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Znalazł ktoś cokolwiek w internecie na temat ataku lub próby obalenia rządu w polsce w latach 80-81? To zimna wojna była. Nie ryzykowali by tyle żeby nas przed komunizmem "ratować". Nie mamy ropy...

Cytat:
Kraj bez długu publicznego i z niezależną polityką. Mówi Ci to coś?
Kraj kneblujący usta ludziom łaknącym wolnosci. Pełen propagandy i słabo rozwiniętej edukacji (poza dużymi miastami). Mówi ci to cos?

erni13 napisał/a:
Kraj kneblujący usta ludziom łaknącym wolnosci. Pełen propagandy i słabo rozwiniętej edukacji (poza dużymi miastami). Mówi ci to cos?
Tak, mówi mi że nie masz racji...
nastyku.w.interia.pl/inna%20edukacja/system%20oswiatowy%20w%20Iranie%2...
Na marginesie:
United Shits of America..... też mi kraj strzeżący demokracji.... szczycą się statuą wolności z kraj wzniesiony na nieolnictwie i wojnach na terenach obcych krajów....

"W ''Dzienniku'' TVP właśnie usłyszałem, ze ''jesteśmy wdzięczni'' Amerykanom za ujawnienie 1000 stron dokumentów w sprawie Katynia, z których czarno na białym wynika, ze Waszyngton wiedział o Katyniu, ale milczał. Faktycznie, Amerykanie wykazali się mega-odwagą: po 70 latach przyznali się, ze wiedzieli, choć wszyscy wiedzieli, ze oni wiedzieli. I niby mamy im być wdzięczni? Przecież w Norymberdze Amerykanie oskarżali o Katyń Niemców."
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie