Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Złe przymocowanie do gruntu. Przód dobrze zakotwiony, ale tył odleciał...
Słaba przyczepność opon
Słaba przyczepność opon
"The accident happened on the campus of the Astra Zeneca pharmaceutical giant" - zwalą na Covid i dostaną rekompensatę z rządu

Chyba najmniej możliwa pozycja do położenia dźwigu, ale się udało. Czyżby operator przesadzil z ciężarem?

Adameck napisał/a:
Wina Tuskera
Powoli zaczynają wracać przysłowia sprzed 8 lat.

Adameck napisał/a:
Wina Tuskera
Tylko gdzie mozna je teraz kupic ?
Ten moment kiedy już wiesz że kupa jest w połowie drogi, a jeszcze nie siedzisz na toalecie.
Zakładasz firmę. Dorabiasz się. Kupujesz sprzęt za ciężką kasę. I przychodzi taki k🤬a debil fiziol o iq szympansa i ci rozk🤬ia sprzęt za kilka baniek bo nie jest w stanie nawet nauczyć się instrukcji obsługi.
Wiewór napisał/a:
Zakładasz firmę. Dorabiasz się. Kupujesz sprzęt za ciężką kasę. I przychodzi taki k🤬a debil fiziol o iq szympansa i ci rozk🤬ia sprzęt za kilka baniek bo nie jest w stanie nawet nauczyć się instrukcji obsługi.
I do kogo ty masz pretensje? Zatrudniłes typa który nie ma uprawnień, doświadczenie a to że miał to w CV to raczej powinieneś go stopniowo wrzucac na sprzęt który jest bardziej wymagający. Po drugie mając taki sprzęt warto mieć ubezpieczenie.