Takiej karmy się nie spodziewała
W 1:35 warto pogłośnić, a od 1:51 już wiemy dlaczego
Zjazd na A4 z Katowic do Wrocławia. Ku przestrodze.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
htp
2018-02-06, 18:31
Kapusty z grochem się najadł? ) 0:26-0:38
"zakręt mistrzów" nie dość, że postawili fotoradar i ograniczenie do 50 to jeszcze ludzie się tam rozbijają...
Jeżeli w Katowicach pada deszcz to możecie być pewni, że na tym zjeździe będzie korek, bo już ktoś zdążył przyj🤬 w barierki...
Konto usunięte
2018-02-06, 18:54
byłem pewny że po tych bąkach będzie miał kontrol
Konto usunięte
2018-02-06, 19:23
Drogi macie coraz lepsze, ale cywilizacyjnie nadal jesteście na poziomie wozu ciągniętego przez woły.
Malownicze Katowicze Haha
Debile to dopiero ci dwaj co na drodze szybkiego ruchu jadą w odstępie 5 m. Ja p🤬lę! Tyle odstępu to można na dróżce pod blokiem zachować a nie przy takich prędkościach. Kompletne bezmózgi. Potem się dziwić że jak jakiś wypadek na autostradzie to od razu 20 pojazdów skasowanych.
fotoradar tam niestety czasem foty wali randomowo, mnie strzelił przy prędkości 50 na ograniczeniu do 50.
Sławny Zakręt Mistrzów w Katowicach
No i k🤬a prawidłowo
fotoradary w polsce to stawiają jakieś trole. Na zakręcie zaraz za zjazdem z szybkiego ruchu. Po co robić łagodny skręt jak się buduje drogę albo dać jakieś mega ostrzeżenie, lepiej ograniczenie i fotoradar. Ja bym się chyba skarżył że mi błyskowa na zakręcie panika i wypadek przez fotoradar
kiedyś tam było 80, potem dali 70, następnie 50, ale jako że ludzie się dalej rozp🤬alali, to dali fotoradar
ten zakręt nie jest, aż tak zły, fakt jest c🤬jowo wyprofilowany(pewnie właściciel tego campingu się uparł że nie odda terenu i c🤬j), ale mam wrażenie że 80% debili to jak widzą że wjeżdżają zaraz na A4 to chcą przykozaczyć i się kończy jak kończy
Sam kacap nap🤬la cwaniak cebulant z kamera i komentuje. Za takie lawirowanie debilu powinni Ci zabrac prawo jazdy.
Wymijanie lewym pasem? Zerknij sobie do Kodeksu drogowego, krol passeratii 1998.....
Konto usunięte
2018-02-06, 21:55
Gerwazy Waligóra napisał/a:
Sam kacap nap🤬la cwaniak cebulant z kamera i komentuje. Za takie lawirowanie debilu powinni Ci zabrac prawo jazdy.
Wymijanie lewym pasem? Zerknij sobie do Kodeksu drogowego, krol passeratii 1998.....
Sam zajrzyj do kodeksu i sprawdź, co to jet wymijanie, bo mylisz z wyprzedzaniem. Idąc dalej... chodziło pewnie o wyprzedzanie lewym pasem? Tam miał prawo tak lewym (zalecane) jak i prawym, znowu kodeks się kłania.