📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

dobra propaganda to połowa sukcesu,obserwuje to u nas od 89 roku przy kazdej zmianie rządu

myślicie że byli by na tyle sprytni ? mi się wydaje że w ich głowach istnieje tylko srallah aksbar a potem JEB !!! chyba że mają speca od pijaru

traf
"dobra propaganda to połowa sukcesu,obserwuje to u nas od 89 roku przy kazdej zmianie rządu"
Od 89 roku to rządzą w kółko ci sami, tylko się stołkami zmieniają i zmieniają nazwy partii.
"dobra propaganda to połowa sukcesu,obserwuje to u nas od 89 roku przy kazdej zmianie rządu"
Od 89 roku to rządzą w kółko ci sami, tylko się stołkami zmieniają i zmieniają nazwy partii.
Coś mi się wydaje, że oni sami nie wiedzą czy to ktoś od nich czy nie

Oczywiście, że tak jest.
Kiedyś terroryści wysyłali informację do władz i mediów, przyznając się do zamachów _PRZED_ ich popełnieniem.
"Ale przecież można było ich powstrzymać" krzyknie ktoś… cóż. Informacja była zaszyfrowana, a klucz był przesyłany _po_ zamachu.
W ten sposób unikali prowokacji, 'black flag' i tym podobnego tatałajstwa.
Dzisiaj wystarczyłoby wysłać tweeta kilka minut, albo nawet sekund przed zamachem…
Kiedyś terroryści wysyłali informację do władz i mediów, przyznając się do zamachów _PRZED_ ich popełnieniem.
"Ale przecież można było ich powstrzymać" krzyknie ktoś… cóż. Informacja była zaszyfrowana, a klucz był przesyłany _po_ zamachu.
W ten sposób unikali prowokacji, 'black flag' i tym podobnego tatałajstwa.
Dzisiaj wystarczyłoby wysłać tweeta kilka minut, albo nawet sekund przed zamachem…

akurat jak się rozwinie to pewnie niektórzy już dawno wiedzą, ale rabin kazał siedzieć cicho

Ja obstawiam: wojna w Iranie, ponowna stabilizacja sytuacji Afganistanie, podtrzymywanie konfliktu w Syrii, Iraku i Jemenie jeszcze kilka lat aż infrastruktura tam będzie w totalnej rozsypce-> droga Ameryko wesprzyj nas -> spoko, ale kupujemy wasze obszary naftowe

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie