👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobra propaganda to połowa sukcesu,obserwuje to u nas od 89 roku przy kazdej zmianie rządu

myślicie że byli by na tyle sprytni ? mi się wydaje że w ich głowach istnieje tylko srallah aksbar a potem JEB !!! chyba że mają speca od pijaru

traf
"dobra propaganda to połowa sukcesu,obserwuje to u nas od 89 roku przy kazdej zmianie rządu"
Od 89 roku to rządzą w kółko ci sami, tylko się stołkami zmieniają i zmieniają nazwy partii.
"dobra propaganda to połowa sukcesu,obserwuje to u nas od 89 roku przy kazdej zmianie rządu"
Od 89 roku to rządzą w kółko ci sami, tylko się stołkami zmieniają i zmieniają nazwy partii.
Coś mi się wydaje, że oni sami nie wiedzą czy to ktoś od nich czy nie

Oczywiście, że tak jest.
Kiedyś terroryści wysyłali informację do władz i mediów, przyznając się do zamachów _PRZED_ ich popełnieniem.
"Ale przecież można było ich powstrzymać" krzyknie ktoś… cóż. Informacja była zaszyfrowana, a klucz był przesyłany _po_ zamachu.
W ten sposób unikali prowokacji, 'black flag' i tym podobnego tatałajstwa.
Dzisiaj wystarczyłoby wysłać tweeta kilka minut, albo nawet sekund przed zamachem…
Kiedyś terroryści wysyłali informację do władz i mediów, przyznając się do zamachów _PRZED_ ich popełnieniem.
"Ale przecież można było ich powstrzymać" krzyknie ktoś… cóż. Informacja była zaszyfrowana, a klucz był przesyłany _po_ zamachu.
W ten sposób unikali prowokacji, 'black flag' i tym podobnego tatałajstwa.
Dzisiaj wystarczyłoby wysłać tweeta kilka minut, albo nawet sekund przed zamachem…
Najpierw trzeba sie zastanowić czym jest to całe ISIS i komu najbardziej opłacaja się te wszystkie zamachy i ogólnie straszenie społeczeństwa. Wiadomo że strach jest najsilniejszą emocją. Nas straszą rosją, w rosji straszą NATO a na zachodzie europy i rosją i ISIS. Ważne żeby stado baranów czyli wyborcy w strachu zgodzili się na kontrolę i wydali pierdyliardy na zbrojenia. Jak ktoś nie wierzy w słuszność takiego rozumowania to przypominam że druga wojna światowa nie była przez Hitlera tylko przez stado baranów które zamiast żyć w pokoju dało się wciągnąć w wojnę. Tak samo pisiorki będą nam wmawiać że trzeba się zbroić bo rosja napada a u ruskich że nato napada a pewein naród który przejął dawno temu amerykę i nie tylko zaciera ręce bo wszyscy się tłuką ale nikt nie zna prawdziwego wroga.

akurat jak się rozwinie to pewnie niektórzy już dawno wiedzą, ale rabin kazał siedzieć cicho

Ja obstawiam: wojna w Iranie, ponowna stabilizacja sytuacji Afganistanie, podtrzymywanie konfliktu w Syrii, Iraku i Jemenie jeszcze kilka lat aż infrastruktura tam będzie w totalnej rozsypce-> droga Ameryko wesprzyj nas -> spoko, ale kupujemy wasze obszary naftowe

@nowynick
do tej pory szyby naftowe będą suche, dupokracja zainstalowana a izrael potęgą regionu
do tej pory szyby naftowe będą suche, dupokracja zainstalowana a izrael potęgą regionu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie