Smutna rzeczywistość. Islamiści mordują, a Europa i reszta świata siedzi cicho...
Stare, więc całkiem możliwe, że było. Jeśli tak, to usunąć.
P********e brudasy dawno krucjaty nie widziały....
Konto usunięte
2013-03-10, 12:03
Czasami wydaje mi się, że to jest jedyne lekarstwo na fanatyzm religijny.
Zamknąć wszystkich w jednym miejscu i BOOM!
Konto usunięte
2013-03-10, 12:12
Nienawidzę chrześcijaństwa, ale w takich chwilach jestem gotów sprzymierzyśc się z nimi by ku chwale Pana zanieść ogień, miecz i krzyż do krajów islamskich
Konto usunięte
2013-03-10, 12:59
Trzeba wytępić c🤬te k🤬y, ale w sposób humanitarny, żeby się nie zniżać do ich poziomu.
Nie widzę innego wyjścia.
Konto usunięte
2013-03-10, 13:01
Ludzie... trzeba się obudzić, potem będzie za późno.
Konto usunięte
2013-03-10, 13:05
Jestem Ateista,ale wyroslem z wartosci katolickich i to jest moja religia,w Polsce powinnismy traktowac muzumanow tak samo jak oni traktuja nas u siebie , nie patrzec czy to kobieta czy dziecko,tylko nap🤬lac ,maja czuc sie u nas niechciani nielubiani przesladowani plewic to sk🤬ysynstwo jest juz ich 40.000 a bedzie wiecej Jak nic nie bedziemy z tym robic to oni nas beda przesladowac u nas w kraju,teraz sa grzeczni i przyjazni ale jak ich bedzie 500.000 to dopiero sie zacznie.Niech jada sobie do francji czy angli.
Nejm
2013-03-10, 13:10
A gdybyśmy tak utworzyli bojówkę przeciwko ko🤬om ...
Szkoda że dalej nie ma, ciekawi co miał tamten facet do powiedzenia.
Konto usunięte
2013-03-10, 13:20
Chcecie ocalenia przed islamizacją? Najpierw musicie się ocalić przed lewactwem. To przez tych spedalonych sk🤬ysynów nie można nawet zauważyć, że coś jest nie tak bo zaraz jest się katolem, nazistą i rasistą. Proponuję wyj🤬 z Europy c🤬tych i wysłać do nich wszystkich lewaków p🤬lących o tolerancji pedalstwie i ateizmie. Niech spróbują szerzyć swoje nauki w Palestynie, Pakistanie czy Iranie. Mam dość spotykania w tym kraju jełopów, którzy najeżdżają na Kościół, a nie wiedzą dlaczego miały miejsce wyprawy krzyżowe, na pamiątkę czego grany jest hejnał i co Sobieski robił w Wiedniu.
Konto usunięte
2013-03-10, 13:22
Mehmet Ali Ağca (wym. [mehˈmet aˈli ˈaːdʒa], ur. 9 stycznia 1958, Malatya) – turecki zamachowiec
mówi wam to cos?
Konto usunięte
2013-03-10, 13:26
Istnieje lekarstwo