Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Islamistki zarażają kobiety wirusem HiV
H................y • 2024-02-05, 23:23
W Turcji i Albanii podejrzewa się, że muzułmanie zarażają kobiety bez chusty na głowie.

Pogłoski o tym, że zakażone igły (w tym wirus HIV) są używane do dźgania kobiet z odkrytymi głowami i noszących nieodpowiednie dla muzułmanek ubrania, krążą obecnie na czatach w Turcji, Albanii i Afryce Północnej. Wszystko zaczęło się od tego filmu, na którym kobieta w hidżabie wstrzyknęła coś dziewczynie, a po pewnym czasie dowiedziała się, że jest zakażona wirusem HIV.

Zgłoś
lokal.szczecin 2024-02-05, 23:32 72
stara szmata z wypranym mozgiem , znaczy bez mozgu
Zgłoś
L................2 2024-02-05, 23:33 75
Kiedyś ćpuny wymuszały tak forsę na centralnym
Zgłoś
piterpiotrek 2024-02-05, 23:35 86
jeszcze troche i będziemy mieli to w europie jak ta polityka bedzie dalej tak wyglądała
Zgłoś
Lee225 2024-02-05, 23:35 48
Sk🤬ysyństwo w czystej postaci.
Zgłoś
Siriuz 2024-02-06, 0:09 69
piterpiotrek napisał/a:

jeszcze troche i będziemy mieli to w europie jak ta polityka bedzie dalej tak wyglądała

Gorzej, nie potrzeba do tego przybyszów, wystarczy że dalej stacje takie jak ten kurewski TVN będą sączyły jad Polakom i dzieliły nas. W okresie "zamkniętych lasów" oszołomy potrafili pobić człowieka za brak j🤬ej maseczki.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
FartingBull 2024-02-06, 0:34 4
Nagranie z sali weselnej, więc być może to nawet jakaś już rodzina a to daje szansę, że po wypłynięciu takiego nagrania jakaś część wyznawców pedofila powyrzynała się nawzajem.
Zgłoś
Angevil 2024-02-06, 1:39 31
Siriuz napisał/a:

Gorzej, nie potrzeba do tego przybyszów, wystarczy że dalej stacje takie jak ten kurewski TVN będą sączyły jad Polakom i dzieliły nas. W okresie "zamkniętych lasów" oszołomy potrafili pobić człowieka za brak j🤬ej maseczki.

poj🤬y ci się literki, nie tvn a tvp, małpiszonie pisowski

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-02-06, 1:40 32
Siriuz napisał/a:

A to ciekawe, że mnie nie pobili. Przez całą pandemię chodziłem bez. Nie po lasach, a w dużym mieście na ulicy i w pomieszczeniach też. Byłem gotów na mandat i użerać się w sądzie, dla zasady. I wiesz co się stało? Ano, gówno. Nic! Nawet patrole policji i straży miejskiej mnie ignorowały, tylko DWA razy zamamrotał coś jakiś ochroniarz.
Tak właśnie egzekwowano te durne przepisy. Ale ty o tym nie wiesz, bo albo posłusznie pop🤬lałeś w kagańcu, albo w ogóle nie wychodziłeś ze swojej pieczary. A teraz k🤬a bohater klawiatury.
Zgłoś
marcinek310 2024-02-06, 1:53 7
Bez skrupułów zaj🤬 bym ją nożem.
Zgłoś
Babosz 2024-02-06, 2:50 10
Prawdopodobnie ściema.
Po pierwsze hivem nie jest łatwo zarazić się. Takie drobne ukłucie oczywiscie może zarazić, ale równie dobrze nie musi
Po drugie hiva nie jest łatwo przechowywać w strzykawce, bo ten wirus poza organizmem w ciagu kilkudziesieciu minut zanika.
Po trzecie musiałaby zrobić badania, by dowiedzieć się w miarę szybko, że jest chora (a i to byłoby ileś tygodni czekania) a tu mamy nagranie. Nie sadze że np po pół roku zdobyła nagranie.

Prawdopodobnie dorobiona historyjka do już istniejącego filmiku
Zgłoś
Emilian89 2024-02-06, 6:22
TwójCzarnyPan napisał/a:

A to ciekawe, że mnie nie pobili. Przez całą pandemię chodziłem bez. Nie po lasach, a w dużym mieście na ulicy i w pomieszczeniach też. Byłem gotów na mandat i użerać się w sądzie, dla zasady. I wiesz co się stało? Ano, gówno. Nic! Nawet patrole policji i straży miejskiej mnie ignorowały, tylko DWA razy zamamrotał coś jakiś ochroniarz.
Tak właśnie egzekwowano te durne przepisy. Ale ty o tym nie wiesz, bo albo posłusznie pop🤬lałeś w kagańcu, albo w ogóle nie wychodziłeś ze swojej pieczary. A teraz k🤬a bohater klawiatury.

Jak robiłem dostawy do biedronke to nie miałem nigdy maski, nikt sie nie przyp🤬alał. Jedynie raz psiarnia chciała się wykazać to do mojej żony się czepiali ze na świeżym powietrzu bez maski jest.
Zgłoś
bleblebator1 2024-02-06, 6:34 20
Angevil napisał/a:

poj🤬y ci się literki, nie tvn a tvp, małpiszonie pisowski

Teraz TVPO, dodatkowo przejęli najlepsze wzorce manipulacji TVN

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Egzema 2024-02-06, 6:43 8
To jest miecz obosieczny, teraz moją krucjatą byłoby zarażanie każdej k🤬y w tej szmacie.
Zgłoś
Janko 2024-02-06, 8:43 2
Jak to prawda to j🤬 ją pies
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie