📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Najpierw na ziemiach europejskich byli poganie, potem chrzescijanie a teraz paleczke przejmuja muzulmanie, to kwestia kilkudziesieciu lat... Jednak nic nie trwa wiecznie, i takze ta religie zastapia inne... To samo ogolnie z istotami, najpierw dominowaly dinozaury, potem neandertalczycy (choc ci zyli w rownowadze z natura) a teraz my, po nas wyewoluuje cos innego.
Jednak inna sprawa jest brak szacunku do wlasnej kultury i dziedzictwa ktore zwalcza sie na kazdym kroku. Rasa ktora nie utrzymuje wlasnej tozsamosci predzej czy pozniej upadnie. W naszym przypadku jestesmy juz blizej niz dalej do kulturowej katastrofy.
Jednak inna sprawa jest brak szacunku do wlasnej kultury i dziedzictwa ktore zwalcza sie na kazdym kroku. Rasa ktora nie utrzymuje wlasnej tozsamosci predzej czy pozniej upadnie. W naszym przypadku jestesmy juz blizej niz dalej do kulturowej katastrofy.
A powiedzcie czym się kiedyś różniło chrześcijaństwo? Zapomniał wół jak cielęciem był
Tortury, dyskryminacja kobiet? - Jest. Narzucanie kultury i obyczajów? - Jest. Przejmowanie terenów? - Jest. Jak ktoś wyżej pisał, aktualnie dzieje się to samo, co działo się kilka set lat temu na całym świecie, tylko że religia inna.
@yoshi88-88
Lepiej było by Assalam Ualejkum,
chociaż nie, zmieniłem zdanie. Lepiej jest jak jest
Lepiej było by Assalam Ualejkum,
chociaż nie, zmieniłem zdanie. Lepiej jest jak jest
Draiks napisał/a:
A powiedzcie czym się kiedyś różniło chrześcijaństwo? Zapomniał wół jak cielęciem był
.
No i właśnie dlatego trzeba się bronić przed islamem. No chyba, że chcesz żeby te czasy powróciły?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie