👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Najpierw na ziemiach europejskich byli poganie, potem chrzescijanie a teraz paleczke przejmuja muzulmanie, to kwestia kilkudziesieciu lat... Jednak nic nie trwa wiecznie, i takze ta religie zastapia inne... To samo ogolnie z istotami, najpierw dominowaly dinozaury, potem neandertalczycy (choc ci zyli w rownowadze z natura) a teraz my, po nas wyewoluuje cos innego.
Jednak inna sprawa jest brak szacunku do wlasnej kultury i dziedzictwa ktore zwalcza sie na kazdym kroku. Rasa ktora nie utrzymuje wlasnej tozsamosci predzej czy pozniej upadnie. W naszym przypadku jestesmy juz blizej niz dalej do kulturowej katastrofy.
Jednak inna sprawa jest brak szacunku do wlasnej kultury i dziedzictwa ktore zwalcza sie na kazdym kroku. Rasa ktora nie utrzymuje wlasnej tozsamosci predzej czy pozniej upadnie. W naszym przypadku jestesmy juz blizej niz dalej do kulturowej katastrofy.

A powiedzcie czym się kiedyś różniło chrześcijaństwo? Zapomniał wół jak cielęciem był
Tortury, dyskryminacja kobiet? - Jest. Narzucanie kultury i obyczajów? - Jest. Przejmowanie terenów? - Jest. Jak ktoś wyżej pisał, aktualnie dzieje się to samo, co działo się kilka set lat temu na całym świecie, tylko że religia inna.

@yoshi88-88
Lepiej było by Assalam Ualejkum,
chociaż nie, zmieniłem zdanie. Lepiej jest jak jest
Lepiej było by Assalam Ualejkum,
chociaż nie, zmieniłem zdanie. Lepiej jest jak jest
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Nikt tu nie zamierza bronic kolorowych, gdyz wiemy co sie dzieje we Francji czy Angli... Chodzi o to ze Sobieski wraz z austriakami i niemcami zatrzymali muzulmanski pochod wglab EU w 1683r. i ocalili europejska kulture i tradycje, teraz wiekszosc krajow, zacheca socjalem coraz to wieksze rzesze muzulmanow... Skala tego zjawiska jest juz tak duza, ze albo stracimy wszystko, albo skonczy sie to masakra ktora przycmi dzialania Hitlera w czasie wojny... Tak czy siak to co nastapi byc moze jeszcze za naszego zycia, historia opisze jako radykalne zmiany w histori EU...
Draiks napisał/a:
A powiedzcie czym się kiedyś różniło chrześcijaństwo? Zapomniał wół jak cielęciem był
.
No i właśnie dlatego trzeba się bronić przed islamem. No chyba, że chcesz żeby te czasy powróciły?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie