Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
tfojastara 2013-08-30, 12:11 91
J🤬emu lewactwu nie wytłumaczysz, oni nie są w stanie wyciągać jakichkolwiek logicznych wniosków i powiązywać ze sobą faktów. W londonistanie kebaby już zaczynają im gardła podrzynać, ale przecież oni tacy biedni, wykluczeni przez społeczeństwo, trzeba im więcej socjalu dać to będzie dobrze.
Zgłoś
Marxe 2013-08-30, 13:06 31
I dalej niech jakiś pojeb wciska mi,że islamizacja europy nie ma w ogóle miejsca to dostanie ode mnie porcje śrutu.Czy lewacy mają k🤬a p🤬dy zamiast oczu?!Przecież widać co się w krajach,gdzie c🤬te przylazły dzieje,widać,że te kraje powoli upadają pod względem kulturowym jak i gospodarczym,ale nie, nie możemy być zaściankowi i musimy pozwolić na te multikulti by pokazać jacy nowocześni jesteśmy.
Z lewakami się nie gada,do nich się strzela
Zgłoś
Ptoon 2013-08-30, 14:29 11

sabirnazar.blogspot.com/
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-30, 14:33 1
i c🤬j mnie to boli co sie dzieje w tych ich k🤬istanach i innych kabulach, a jeszcze bardziej mam wyj🤬e w to co w anglii.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-30, 14:41 19
@ No to jesteś strasznie ograniczony, bo to co się dzieje u naszych sąsiadów zaraz może się pojawić u nas. No, ale mądry Polak po szkodzie...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-30, 14:54
@ zachód widocznie nawet po szkodzie nie jest mądry...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-30, 15:02 1
Wszystko w imię jakiegoś bożka. Ludzie powinni śmiać się im w twarz na ulicach.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-30, 15:11
W średniowieczu kultura arabska była wysoko rozwinięta i od tego czasu już się nie rozwinęła (no może na odwrót).
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-30, 15:15 1
Amsterdam 2012 - numerki nad głowami - jak w saperze
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-30, 15:18 4
Tak się dzieje jak średniowieczne "wartości" czy "prawa" czy c🤬j wie jak to nazwać są respektowane w XXI wieku w imię tolerancji.
Wczoraj miałem lot do Marakeszu. Sceny k🤬a z piekła rodem. I nie przesadzam w opisie. Baby poubierane w te k🤬a szmaty, dziady z brodami drą się coś, masa, dosłownie masa dzieciaków w różnym wieku piszczy, płacze, wrzeszczy, baby to ciągną za sobą jak walizki, wyp🤬alają się przy tym, popychają, kłócą...
Pieluchy zmieniane na ziemi, czy na fotelu, w kiblu po prostu jak w dupie demona, bo ni c🤬j nie wiedzą do czego przyciski służą. W zlewie jedna woda stoi, bo nie wiedzą jak ją wypuścić i wszyscy w tej samej ręce płuczą, dzieci to piją...
I ten k🤬a przenikliwy smród, po którym trzeba ciuchy benzyną prać.

React Europe. React. Please.
Zgłoś
Michauu0 2013-08-30, 15:24
Mieszkam w małym miasteczku. Nawet w takich małych mieścinkach muszą pokazać swoje brudne ryje. Przedwczoraj, jak przechodziłem koło dworca wylali się z pociągu całą grupą. K🤬A STADEM!!! Tego inaczej nie można nazwać. Rzucali tymi lachami, allachami i innym czymś co nie można nazwać cywilizowaną mową (habulabuabadalebe). Nie wiem po co przyjechali, ale mam nadzieję, że już ich tu nie ma.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-30, 15:37
Ale wy jesteście k🤬a głupi wszyscy, te zmiany spowodowała ameryka, pomagając tym brudasom dojść do władzy, p🤬licie jakby tam muzułmanie pojawili się niedawno, a przecież oni tam są k🤬a cały czas.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-30, 15:44 1
Z tego co kiedyś słyszałem, to lewaki bardzo dobrze zdawały sobie sprawę z tego, że allahu akbary będą sprawiać kłopoty, ale mają nadzieję, że jeszcze 5-10 lat i się zasymilują podobnie jak potomkowie asfaltowych niewolników w USA - niby czarni, ale najczęściej nie ma z nimi dużych kłopotów. Te cz🤬chy co teraz robią problemy to już kolejne rzuty z Afryki i Ameryki Centralnej...

Pożyjemy zobaczymy. Mnie to p🤬li, bo jestem za granicą dla kasy, a jak wracam do Polski to jest spokojnie. Wychodzę z założenia, że jestem gościem w ichnim kraju, więc jeśli oni ich tak dobrze traktują to ja tego nie komentuję (szczególnie że identyczne prawa mają Polacy i inni emigranci - ichnia polityka politycznej poprawności jest nie tylko dla arabów i cz🤬chów ale i dla nas).

PS: ta wasza p🤬lona UEFA/FIFA to największa k🤬a - ciągle widzę te j🤬e reklamy z tymi hasełkami pokroju RESPECT czy NO RACISM. Kolejny powód żeby p🤬lić j🤬ą piłkę nożną
Zgłoś
tranzystor 2013-08-30, 16:00
tfojastara napisał/a:

J🤬emu lewactwu nie wytłumaczysz, oni nie są w stanie wyciągać jakichkolwiek logicznych wniosków i powiązywać ze sobą faktów. W londonistanie kebaby już zaczynają im gardła podrzynać, ale przecież oni tacy biedni, wykluczeni przez społeczeństwo, trzeba im więcej socjalu dać to będzie dobrze.

Lewakiem nie jestem, ale patrząc jak takie z🤬by jak ty zaczynają się przeciwstawiać lewicy, chyba poważnie zmienię poglądy na lewicowe, żeby mnie nie utożsamiali z takim debilem jak ty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie