nie zwykła wiadomość: izrael zmusza około 7000 imigrantów z erytrei do opuszczenia kraju za to że "zagrażają tożsamości ż🤬dowskiej "
.
.
gdyby polski rząd by tak zrobił to ż🤬dowskie media od razu będą wyzywać od nazistów
Coś się kroi jak ż🤬dki robią u siebie porządki rasowe.
A nasz naród nazywają anomalią bo jesteśmy jednolici etnicznie, zakłamane ż🤬dowskie świnie
Konto usunięte
2015-01-31, 23:29
Bardzo ciekawa inicjatywa.
Przecież ż🤬dzi od samego początku ówczesnego izraela urządzają holokaust wszystkiemu co nie ma gwiazdy, albo kasy. Mordują, kastrują i wywożą wszystkich nie ż🤬dów, bo nie ż🤬dzi zagrażają ich tożsamości i wolności.
Konto usunięte
2015-02-01, 1:32
tu trzeba brać z nich przykład
Konto usunięte
2015-02-01, 11:59
Proponuję tym newsem pocztę czołowych stacji telewizyjnych
tzn. zapchać nim
grzegorz co ty p🤬lisz kobieto
Panowie i Panie pozwólcie że przyp🤬ole klasykiem:
Czy naprawdę Talmud głosi takie miłe rzeczy?:
„Wszystkie nież🤬dowskie dzieci są zwierzętami(Yebamoth 98a)
„Tylko Ż🤬dzi są ludźmi, goje nie są ludźmi, tylko bydłem” (Keritot 6b)
„Goje zostali stworzeni, by służyć Ż🤬dom jako niewolnicy” (Midrasz Talpioh 225)
„Goje są poza ochroną prawa i Bóg „wystawił ich pieniądze Izraelowi” (Baba Kamma 37b)
„Jest w porządku oszukać gojów” (Sanhedryn 57a)
„Ż🤬dzi mogą użyć kłamstw („wybiegów”), by oszukać goja.” (Baba Kamma 113a)
„Stworzył ich (Bóg) w kształcie ludzi na cześć Izraela, nie są bowiem stworzeni w innym celu, jak dla służenia im (Ż🤬dom) dniem i nocą; i nie można im dać nigdy spoczynku od tej ich niewoli. Nie przystoi bowiem synowi króla
(Izraelicie), by mu służyły zwierzęta we własnej postaci, lecz zwierzęta w postaci ludzkiej” (Midrasz Talpioh 255b)
„Ż🤬d może obrabować i zamordować goja. Za zamordowanie goja nie może być kary śmierci” (Sanhedryn 57a)
„Jeżeli poganin (goj) uderza Ż🤬da, goj musi być zabity. Uderzyć Ż🤬da to jest to samo, co uderzyć Boga.” (Sanhedryn 58b)
Przestałem się już irytować. Szukam broni w dobrej cenie...
Konto usunięte
2015-02-01, 13:24
Ja na prawdę nie rozumiem skąd wasze wielkie k🤬a oburzenie. Przecież tak wszyscy nie lubicie "ciemnej rasy" a teraz macie ból dupy o to, że Ż🤬dzi ich wyganiają tam skąd przybyli %-)
Konto usunięte
2015-02-01, 13:41
kubczyk napisał/a:
Ja na prawdę nie rozumiem skąd wasze wielkie k🤬a oburzenie. Przecież tak wszyscy nie lubicie "ciemnej rasy" a teraz macie ból dupy o to, że Ż🤬dzi ich wyganiają tam skąd przybyli %-)
bo nagminnie zaganiaja ich do nas i wmawiaja nam, ze powinnismy ich przyjmowac bo tak wypada
Hmmm ...
Jeśli Ż🤬dzi mogą wyrzucać tych, którzy "zagrażają ich tożsamości ż🤬dowskiej" więc i Polacy powinni w końcu zrobić to samo z tymi, którzy "zagrażają polskiej tożsamości"