👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wilkoala napisał/a:
I to jest prawdziwa blachara!
To nie jest normalna blachara do PANI WGNIOTEK usuwała właśnie wgniecenie karoseri bez lakierowania za pomocą przyssawki

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego nie działa mi link?
"Dostęp do strony z dzialu dla dorosłych został zablokowany." Mam trochę więcej jak te 18 lat
"Dostęp do strony z dzialu dla dorosłych został zablokowany." Mam trochę więcej jak te 18 lat
toxico482 napisał/a:
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego nie działa mi link?
Sprawdź czy masz zaznaczone w preferencjach działu HARD odpowiednie działy:
sadol.pl/humor_hard_pref.php
podpis użytkownika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie