Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T3RMINATOR 2020-07-06, 11:04 1
Boli mnie szczególnie dziś, bo jestem jeszcze trzeźwy.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-07-06, 11:19
Nie mam takiej temperatury w lodówce...
Zgłoś
marcinskrzysinski 2020-07-06, 11:36
W związku z zaistniałą sytuacją ogłaszam dzień żałoby narodowej RIP uczcijmy to zimnym browarem .

podpis użytkownika

Bongo Buch
Zgłoś
jasypan 2020-07-06, 11:45
Chociaż jeden, który nie próbował łapać tylko sp🤬alał. Wyciągnął ręce do asekuracji, ale instynkt zadziałał.

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
Grymson 2020-07-06, 11:50
Ała... k🤬a.. rzeczywiście
Zgłoś
dennissliwa 2020-07-06, 11:55 6
Płakać za piwem ktore jest warte 2 zł, żałosne...
Zgłoś
SirMajkel 2020-07-06, 12:49
patusy bedą płakać za szczynami po 2 zł za puszkę po czym nawalą się jakimś tanim winem i pójdą głosowac na dudę.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-07-06, 13:09
I dobrze mi tak Pan Bóg sprawiedliwy pokarał go za kolportowanie cocacolowego syfu który jak na złość nie ucierpiał. Ale to nie mógł być dobry dostawca skoro coca-colę dostarcza.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
CzerstWybut 2020-07-06, 14:53 11
SirMajkel napisał/a:

patusy bedą płakać za szczynami po 2 zł za puszkę po czym nawalą się jakimś tanim winem i pójdą głosowac na dudę.

Tak wszedzie wychodzisz z polityką ? Dzieńdobry... chcialem kupic wino i to takie co pisowcy nie pija. Hej mała postawić ci drinka? Napijemy sie za zdrowie prezydenta na którego zagłosuje. Jap🤬le...

Zgłoś
głodny_toster 2020-07-06, 15:00
Tylko jedna ? Widziałem na żywca jak leci cały bin z piwem (kilkadziesiąt palet). Wtedy serce krwawi i oczy łzawią...
Zgłoś
Nyrewesa 2020-07-06, 17:19 1
Mała strata. To zwykłe koncernowe szczyny. Paru obwiesi będzie zdrowszych.
Zgłoś
Arathnmor 2020-07-06, 17:50
Całe unitanki czasami idą w kanał bo mętne wyszło, a tu nad paroma litrami płakać.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
brylant1412 2020-07-06, 21:09
twój ból jest większy jak mój

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
chorym 2020-07-07, 3:35
jebac alkusow
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie