no i co z tego? jak autor pójdzie z filmikiem na policję to sam dostanie mandaty
konto usunięte
2013-11-07, 15:24
Na pytanie 'kto nagrywał' winna paść odpowiedź 'nie wiem przecież nie ja' i gó... udowodnią
konto usunięte
2013-11-07, 23:43
Cytat:
W związku z otrzymaniem nagrania pojazdu GITD, którego kierujący złamał przepisy ruchu drogowego informujemy, że:
1.GITD podjęło natychmiastowe działania mające na celu ustalenie, kto z pracowników kierował pojazdem służbowym uwiecznionym na przesłanym nagraniu.
2.W stosunku do pracownika zostanie w trybie pilnym wszczęte postępowanie dyscyplinarne.
3.Biuro Spraw Wewnętrznych GITD przeprowadzi osobne czynności wyjaśniające w związku z popełnionym wykroczeniem.
ze strony GITD, czyli jednak kara będzie
Nom ciekawe czy ci co płaczą przestrzegają wszystkich przepisów
konto usunięte
2013-11-08, 0:32
Drodzy Sadole, kiedy wreszcie zrozumiecie, że oni nie są od egzekwowania przepisów ani tym bardziej od ich przestrzegania? Oni są od tego żeby nabijać kabze i chwalić się tym jak to dbają o bezpieczeństwo stawiając kolejne radary albo kupując nowe pojazdy...
Wszystko było by ok gdyby drogi były normalne. Ja jadąc ze stolicy podkarpacia do stolicy naszego kraju musze napierdzielać przez x terenów zabudowanych, mijać pińcet fotoradarów i jade prawie cały czas droga jednopasmową z zakretami i podwójnymi ciągłymi, którą to drogą jadą TIRy, autobusy, traktory, czasem wozy konne i masa innych osobówek. Weź człowieku teraz przejedź bezpiecznie i zgodnie z przepisami tą droge (320km) to schodzi 5-6 godzin. Z łamaniem przepisów i mniej bezpiecznie zejdzie może 4 (jak ruch mniejszy). Wystarczyła by jedna zwykla ekspresówka i nie łamiąc przepisów droge bezpiecznie robisz w 3 godziny ale sie KU**A nie da w naszym kraju, lepiej wydac na nowe auta dla krokodyli i policji - niech łapią i mandaty dają...........