Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:17
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MudPie 2012-01-29, 14:02
Nie rozumiem fenomenu tego filmiku. Ot goscie zamawiaja pizze przy uzyciu syntezatora mowy.
No i ? Nie widze w tym niczego smiesznego, ciekawego, praktycznego czy pomyslowego.
A wrecz filmik jest irytujacy jak goscie sie smieja jak glupi do sera.
Zgłoś
duxaj 2012-01-29, 14:39
Hmm ile mogą mieć iq ludzie pokroju , zrobię sobie jaja zamawiając pizze.
trzeba być uber deklem zamawiając jedzenie robić sobie z człowieka który ci to zrobi i dowiezie żartów bo ja bym się bał i miał po takim filmie uczucie że to jednak on będzie miał lepszą satysfakcję i zabawę nić ja :p
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-29, 14:53
Średnia wieku na sadolu jak widać spadła do 15 lat
Zgłoś
MasterBukos 2012-01-29, 14:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-29, 15:03
Dla takich chwil warto mieć internet
Zgłoś
daymaker 2012-01-29, 15:21
No a potem im plują do pizzy za karę...
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-29, 17:20
Kwiczy jak by go w dupsko rżneli ;/
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-29, 18:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-29, 23:29
Zgłoś
T0B1 2012-01-30, 10:51

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
tekilap12 2012-01-30, 14:23
ta napad głupiego śmiechu...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem