Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gupichuj 2012-01-28, 22:45 1
Zatrzymałem sobie na chwile odruchowo żeby się wyśmiali.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-28, 23:10 5
Ale Wy k🤬a jesteście!!! 6zl/h dziewczyna dostaje i jeszcze se podśmiec🤬jki robią ... zadzwoń do jakiejś partii politycznej i wrzucaj filmik wtedy będzie śmiesznie .
Bo mi tej dziewczyny szkoda bo na bank ma internet i słyszała ivone a i tak musiała mówić firmowe kruczki bo ją k🤬a zwolnią
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-28, 23:35
To jest tak prawdziwe jak obietnice polityków!
Pewnie t laska siedziała w pokoju obok.
Zgłoś
kroplowa 2012-01-29, 0:02
-12.. 626..
-"K🤬A, gdzie ta 2?!"
Zgłoś
Dildowagins 2012-01-29, 0:14
Prześmieszne k🤬a....

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
mp_toujane 2012-01-29, 0:29 1
k🤬a zapowietrzylem sie ze smiechu...
przez te wszystkie c🤬jowe przerobki na yt ivona mi zbrzydla ale to mnie rozj🤬o na łopaty
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-29, 0:38
xgregor napisał/a:

Ale Wy k🤬a jesteście!!! 6zl/h dziewczyna dostaje i jeszcze se podśmiec🤬jki robią ... zadzwoń do jakiejś partii politycznej i wrzucaj filmik wtedy będzie śmiesznie .
Bo mi tej dziewczyny szkoda bo na bank ma internet i słyszała ivone a i tak musiała mówić firmowe kruczki bo ją k🤬a zwolnią

Zachowała zimną krew

Właściwie to jest sobota wieczór wiec większość tutaj to nerdowskie cioty więc zapewne temu taka podnieta tą ivoną. (wiem sam na siebie bat kręce)
Jak sie da to skasujcie ten filmik bo tak zajechało pedalstwem ze boje sie tyłem odwrócić od komputera
Zgłoś
mp_toujane 2012-01-29, 2:13 2
tihomax napisał/a:

Zachowała zimną krew

Właściwie to jest sobota wieczór wiec większość tutaj to nerdowskie cioty więc zapewne temu taka podnieta tą ivoną. (wiem sam na siebie bat kręce)
Jak sie da to skasujcie ten filmik bo tak zajechało pedalstwem ze boje sie tyłem odwrócić od komputera

tak gościu. wiec wg ciebie ten kto co sobote jezdzi zachlac p🤬de albo sie najarac, jest wartosciowym czlowiekem a ten kto siedzi w weekeend w domu jest ciota.
idz za mnie jutro na wyklady od rana, a w poniedzialek do roboty zeby zarobic na kurewsko drogie paliwo to chetnie pojde sie najebac, i to jeszcze zaraz
Zgłoś
ttt666 2012-01-29, 2:39
co w tym smiesznego? nie wiem
zastanawia mnie ilosc komentarzy jakie to super (wtf)

chyba ferie sie zaczely.....
Zgłoś
tomkararek 2012-01-29, 7:22
akademicka 2 dom studeta Radom pozdrawia warcholy p🤬lone mutatnty a dokladny adres to chrobrego baranie jeaby nawet niewiesz gdzie mieszkasz
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-29, 10:09
tylko czemu ta dziewica tak chichrocze że czasami nic nie słychać tylko jak rży debil
Zgłoś
mp_toujane 2012-01-29, 10:23
@b3mol
o kruwa kasanowa sie znalazl
pewnie dzien w dizen r🤬asz inna dziewcyzne
bahhaheha
Zgłoś
jezus_jakub 2012-01-29, 11:55
mam nadzieje, ze napluli j🤬ym studenciakom z poczuciem humoru prosto z politechniki
Zgłoś
Konto usunięte 2012-01-29, 12:47
Oskarek napisał/a:

"już się nie mogę doczekać"

kamerzysto wyp🤬alaj.
Zgłoś
TwardyHardy 2012-01-29, 13:52
Iwonka się popisała jest browar ;D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie