Ale Wy k🤬a jesteście!!! 6zl/h dziewczyna dostaje i jeszcze se podśmiec🤬jki robią ... zadzwoń do jakiejś partii politycznej i wrzucaj filmik wtedy będzie śmiesznie .
Bo mi tej dziewczyny szkoda bo na bank ma internet i słyszała ivone a i tak musiała mówić firmowe kruczki bo ją k🤬a zwolnią
Bo mi tej dziewczyny szkoda bo na bank ma internet i słyszała ivone a i tak musiała mówić firmowe kruczki bo ją k🤬a zwolnią

To jest tak prawdziwe jak obietnice polityków!
Pewnie t laska siedziała w pokoju obok.
Pewnie t laska siedziała w pokoju obok.
Prześmieszne k🤬a....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
k🤬a zapowietrzylem sie ze smiechu...
przez te wszystkie c🤬jowe przerobki na yt ivona mi zbrzydla ale to mnie rozj🤬o na łopaty

przez te wszystkie c🤬jowe przerobki na yt ivona mi zbrzydla ale to mnie rozj🤬o na łopaty

xgregor napisał/a:
Ale Wy k🤬a jesteście!!! 6zl/h dziewczyna dostaje i jeszcze se podśmiec🤬jki robią ... zadzwoń do jakiejś partii politycznej i wrzucaj filmik wtedy będzie śmiesznie .
Zachowała zimną krew

Właściwie to jest sobota wieczór wiec większość tutaj to nerdowskie cioty więc zapewne temu taka podnieta tą ivoną. (wiem sam na siebie bat kręce)
Jak sie da to skasujcie ten filmik bo tak zajechało pedalstwem ze boje sie tyłem odwrócić od komputera
tihomax napisał/a:
Zachowała zimną krew![]()
Właściwie to jest sobota wieczór wiec większość tutaj to nerdowskie cioty więc zapewne temu taka podnieta tą ivoną. (wiem sam na siebie bat kręce)
Jak sie da to skasujcie ten filmik bo tak zajechało pedalstwem ze boje sie tyłem odwrócić od komputera
tak gościu. wiec wg ciebie ten kto co sobote jezdzi zachlac p🤬de albo sie najarac, jest wartosciowym czlowiekem

idz za mnie jutro na wyklady od rana, a w poniedzialek do roboty zeby zarobic na kurewsko drogie paliwo to chetnie pojde sie najebac, i to jeszcze zaraz
co w tym smiesznego? nie wiem
zastanawia mnie ilosc komentarzy jakie to super (wtf)
chyba ferie sie zaczely.....
zastanawia mnie ilosc komentarzy jakie to super (wtf)
chyba ferie sie zaczely.....
akademicka 2 dom studeta Radom pozdrawia warcholy p🤬lone mutatnty a dokladny adres to chrobrego baranie jeaby nawet niewiesz gdzie mieszkasz

tylko czemu ta dziewica tak chichrocze że czasami nic nie słychać tylko jak rży debil
@b3mol
o kruwa kasanowa sie znalazl
pewnie dzien w dizen r🤬asz inna dziewcyzne
bahhaheha
o kruwa kasanowa sie znalazl
pewnie dzien w dizen r🤬asz inna dziewcyzne
bahhaheha
mam nadzieje, ze napluli j🤬ym studenciakom z poczuciem humoru prosto z politechniki

Oskarek napisał/a:
"już się nie mogę doczekać"
![]()
kamerzysto wyp🤬alaj.