👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

hehehehe, ach ci szaleni studenci informatyki, he he he, niezly hardkor

Tylko jakby sie jeszcze tak nie smiali to by sie dało oglądać, takie ku..wa wielce smieszne, że niedouczoną babe załadowali w bambuko

Dobry wkręt, ale fajniej by zrobili jakby dali kamerę osobie bez parkinsona
super zajebista sprawa, w końcu niemowa może sobie zamówić pizze na telefon! Brawo chłopaki!

Na razie wygląda to że nerdy, które boją się ludzi i świata zewnętrznego, używają ivony do kontaktów między ludzkich.

j/w
Co jest w tym takiego śmiesznego?
Coraz więcej gimbusów na sadisticu....
Co jest w tym takiego śmiesznego?
Coraz więcej gimbusów na sadisticu....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie