👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fizjonomika (gr. φύσις, physis – natura; γνώμων, gnōmōn – wskazówka, oznaka[1]) – pseudonauka utrzymująca, że wygląd twarzy, jej cech charakterystycznych decyduje u człowieka o jego przynależności do określonej grupy charakterologicznej, a nawet może decydować o powodzeniu w życiu i całym losie. Fizjonomicy przewidują lub rozpoznają właściwości umysłowe i postawy uczuciowe badanego na podstawie twarzy, postury i czynności wykonywanych bezwiednie. Najwięcej wiadomości uzyskują jednak z twarzy.(…)
Może ci chodziło o filozofów? Ale w sumie jak się ma iq 30 to pewnie fizjonom, filozof, fizjoterapeuta to sa synonimy. Fajnie brzmią tak inteligentnie.
Może ci chodziło o filozofów? Ale w sumie jak się ma iq 30 to pewnie fizjonom, filozof, fizjoterapeuta to sa synonimy. Fajnie brzmią tak inteligentnie.

Wiewór napisał/a:
Fizjonomika (gr. φύσις, physis – natura; γνώμων, gnōmōn – wskazówka, oznaka[1]) – pseudonauka utrzymująca, że wygląd twarzy, jej cech charakterystycznych decyduje u człowieka o jego przynależności do określonej grupy charakterologicznej, a nawet może decydować o powodzeniu w życiu i całym losie. Fizjonomicy przewidują lub rozpoznają właściwości umysłowe i postawy uczuciowe badanego na podstawie twarzy, postury i czynności wykonywanych bezwiednie. Najwięcej wiadomości uzyskują jednak z twarzy.(…)
Ale ty musisz być beton, jprdl

Czerwony dobrze kombinował, chciał załatwić gościa w stójce jednym strzałem. Niepotrzebnie poszedł w zwarcie i wyłapał knockout z główki. Potem w zaćmieniu to już było dobijanie.
Ej, dobra walka. Całkiem fajnie się ogląda. Sam by poćwiczył z tym ulanym knurem. Coś tam umie, tylko nie za szybki jest, ale po pierwszym strzale też nie pada. Dobry sparing partner do rozpoczęcia przygody z MMA. Do sądu też raczej nie pójdzie o odszkodowanie w razie uszczerbku na zdrowiu...

Chojnie_Obdarzony napisał/a:
Ale ty musisz być beton, jprdl Niech ktoś mu wytłumaczy by tu wikipedii nie wklejał.
Pomylenie fizjologa z fizjonomem też świadczy głupocie, niestety. Miało być śmiesznie a wyszło jak zawsze.
@up
Ale w Kiepskich terminy fizjonom/fizjolog były używane zamiennie, więc też się popisałeś.
Ale w Kiepskich terminy fizjonom/fizjolog były używane zamiennie, więc też się popisałeś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie