👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Drażni mnie prowadzący, niech nauczy się ciszej robić wdechy w trakcie mówienie
Brzmi z deka jak sprężarka

Brzmi z deka jak sprężarka

Już pisałem, ale jakaś menda wyrzuciła mój komentarz, który stanowił o tym, że:
Kobieta jeździ samochodem, to trzeba robić o tym reportaż. Ja sobie sam robię kanapki i nikt się tym nie podnieca.
I co teraz?
Kobieta jeździ samochodem, to trzeba robić o tym reportaż. Ja sobie sam robię kanapki i nikt się tym nie podnieca.
I co teraz?
Niezła, ale bardziej nadawałaby się na tirówkę, niż na tirowca
Żartuję, niech se jeździ kobitka, szacun dla niej

Pracuje w Sztokholmie na budowie i tu to standard
poznałem tu już kilka dziewczyn w wieku ok 25 lat, które jeżdżą do nas gruszkami z betonem i tirami przywożąc stal.

Mnóstwo ładnych dziewczyn na świecie jest więc myślałem, że ludzie się zdążyli przyzwyczaić... Ej, serio, co w niej jest tak zajebistego, niesamowitego, że trzeba o niej reportaż zrobić!? Mam nadzieje, że nie jest to umiejętność jeżdżenia tirem bo to jest na takim poziomie jak samodzielne napisanie CV albo wiązanie butów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie