👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogliby nakrecic serial cos w stylu "szpital" tylko na izbie wytrzezwien
Już slysze w glowie tego lektora"Na warszawska izbe wytrzezwien trafia 52 letni Pan Wieslaw"

Już slysze w glowie tego lektora"Na warszawska izbe wytrzezwien trafia 52 letni Pan Wieslaw"

Velture napisał/a:
Bo pić to trza umić.
Ja umim, pan umisz, a taki Paździoch... Taki Paździoch to nie umi.
Makrą przyjechał z misją dyplomatyczną i chciał z Donkiem pogadać

Jest legalny od zawsze, za wyjątkiem jakichś tam epizodów prohibicji, więc skąd to zdziwienie?
Kasę państwo na tym trzepie niezłą, a ludziom nie szkodzi w znacznym stopniu. Wszyscy zadowoleni.
Kasę państwo na tym trzepie niezłą, a ludziom nie szkodzi w znacznym stopniu. Wszyscy zadowoleni.
@up
szkodzi na zdrowie, w przeciwienstwie do innych uzywek pochodzenia naturalnego ktore sa nielegalne
szkodzi na zdrowie, w przeciwienstwie do innych uzywek pochodzenia naturalnego ktore sa nielegalne

lolcat napisał/a:
Mogliby nakrecic serial cos w stylu "szpital" tylko na izbie wytrzezwien
![]()
Już slysze w glowie tego lektora"Na warszawska izbe wytrzezwien trafia 52 letni Pan Wieslaw"![]()
Wiesz, patrząc na dotychczasowy dorobek serialowy Polsatu, jest to tylko kwestia czasu.
jak ktoś ma agresor po wódzie i mimo wszystko pije ile wlezie to nawet mi takich nie szkoda jak ich potem pałują albo zbierają baty od ludzi.
krubs1 napisał/a:
Wstyd przyznać, ale nigdy nie byłem.
Nie jesteś prawdziwym Polakiem.

Cytat:
Potrafisz mi wymienić jakąkolwiek NIELEGALNĄ używkę pochodzenia naturalnego, która nie szkodzi na zdrowie, poza marihuaną?
Pewnie chodzi ci o salvię bo zakładam, że nie jesteś jednym z tych kretynów który uważa, że kokaina jest naturalna.
Jeszcze jakieś NIESZKODLIWE, NATURALNE i NIELEGALNE używki możesz mi wymienić poza trawą i szałwią wieszczą?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie