krubs1 napisał/a:
Wstyd przyznać, ale nigdy nie byłem.
Nie przejmuj się, wszystko przed Tobą - trzymam kciuki

Bo pić to trza umić.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
No niestety ja sam muszę pić bo moja panna to "jechowa" i d alkoholu stroni. A potem wywody że się sam naj🤬em.
@up
To kup sobie lustro i we 2 raźniej
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To kup sobie lustro i we 2 raźniej

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
@up
To kup sobie lustro i we 2 raźniej![]()
Niech sobie od razu kilka kupi, w tym pare damskich....
Moim skromnym zdaniem, izba wytrzeźwień to zwykłe sk🤬ysyństwo. Jeżeli pełnoletni człowiek wypije za dużo, to nie jest to powodem do zamykania i traktowania go jak śmiecia. Należałoby odwieźć człowieka do domu i już.
podpis użytkownika
Pieprzyć głupków.
Żabojad dobrze mówi... Też bym sobie "porozmawiał" z rudym na bani...

podpis użytkownika
Q L I M A X
@up.... głupi jesteś.
Jeśli ktoś nie umie pić, do tego się awanturuje, jest agresywny i demoluje mienie społeczne to jak najbardziej można go jako śmiecia traktować i do tego spuścić porządny wp🤬l żeby na drugi raz zapamiętał czym grozi takie zachowanie.
to było do kotorminatora.
Jeśli ktoś nie umie pić, do tego się awanturuje, jest agresywny i demoluje mienie społeczne to jak najbardziej można go jako śmiecia traktować i do tego spuścić porządny wp🤬l żeby na drugi raz zapamiętał czym grozi takie zachowanie.
to było do kotorminatora.