@wypowiedź skierowana do Bongmana, bo troszke za długie mi wyszło
Czy doświadczyłeś jakiegokolwiek aktu terroru od arabów?
Czy był w Polsce jakiś zamach terrorystyczny do którego przyznali się turbanogłowi?
Czy arabusy mają jakieś pretensje do Polski, sprawy roszczeniowe, wracają do Polski i machając podejrzanymi aktami własności wykopują starszych ludzi z kamienic?
Czy arab zna historie Polski? Nie.
Czy żyd zna historie Polski? Tak. Ale zmienioną wersje. Gdzie on jest pokrzywdzony.
Kiedyś w szkole, z niemiec przyjeżdżali do nas na miesiac na wymiane uczniowie, to gadaliśmy z kumplami z kilkoma arabusami, niemcami i żydami. Kiedy zeszliśmy na tematy 2wś, to najbardziej wk🤬iali nas żydzi. Niemcowi było głupio że tak wyszło, arab miał wyj🤬e, ale ci co wyznawali judaizm to nap🤬lali "polskie obozy".
Czy arab wyp🤬oli ciebie na bruk z mieszkania? Nie. Ale żyd tak, w moim mieście i sąsiednim sporo było takich akcji. Nagle po tych 70latach zjawia się pejsaty z papierami z adwokatem i każe wyp🤬alać staruszkowi na bruk, co chronił żydowską rodzine przed gestapo.
Bongman, dlaczego my Polacy, którzy pomagamy ameryce, giną polscy żołnierze w tej bezsensownej zagranicznej wojnie, to nadal nie mamy wiz, a ci z izraela sobie jadą do usa kiedy chcą? Wytłumaczysz mi to, dlaczego tak jest? Nie. Nie dasz rady.
A to że słyszałeś w wiadomościach w TVN , że w Iraku lub w Afganie zginął polski żołnierz z ręki araba, to tak samo można porównać do śmierci niemca który zginął od kuli AK-owca. Jesteśmy tam okupantami, nieproszonymi gośćmi i tyle. Jak ktoś nadal twierdzi, że Polska musi brać udział w tej wojnie, to sry ale niech lepiej od razu wyskoczy przez okno. Dlaczego przyjęto dzielić, że ci to terroryści, a ci to partyzanci? Ach no tak, bo terroryści wysadzają w powietrze niewinnych ludzi.
Nie dawno na sadolu był opis akcji, w której polski partyzant wszedł do restauracji pełnej niemców w okupowanej (chyba to miasto) Warszawie, i zaczął strzelać jak Breivik. Cóż za szlachetny akt walki partyzanckiej.
Nie zrozum mnie źle, nie potępiam polskich partyzantów, każdy prawdziwy Polak ich szanuje za chęć do walki. Wątpie by w dzisiejszych czasach byśmy dali radę zrobić to samo co oni.
Ale dla niemców to oni byli terrorystami.
Bądźmy konsekwentni w nazewnictwie.
Nie bronie turbanogłowych, tylko wk🤬iają mnie Bongman już twoje pełne żydowskiego(bo polaczkowatego nie, bo prawdziwy Polak zna historie i wie jacy są żydzi) jadu posty. Polak nienawidzi wszystkich po równo, a nie wybiórczo.
Skończ w końcu pisać jacy to arabowie są źli. W dupie byłeś, gówno widziałeś. Pewnie ich nie lubisz, bo ci k🤬a arab zły sos dał do kebaba. Co post p🤬lisz na temat arabów i bronisz żydów. I tak w kółko.
Mi nie przeszkadza że się tam wysadzają, zabijają, itd. Robią to u siebie. Tutaj jest Polska i nie widziałem takich rzeczy ze strony arabów.
Jedyne jako takie ostatnie spotkanie wojenne z arabami mieliśmy w XVII wieku i tak spuściliśmy im niezły wp🤬l. Arabowie nie atakowali nas póki nie pomagaliśmy ich wrogom.
Ale żydów nikt nie chciał nigdy w europie. Jak skumali się, że w Polsce jest ta tolerancja religijna, to zaraz przylecieli z sąsiednich państw.
A to że arabowie sp🤬alają do innych krajów, to tak samo jak Polacy podczas IIwś-ich kraj jest okupowany, życie zagrożone, to uciekają, proste. Jakby się nie mieszaliśmy w ich sprawy, to by nadal siedzieli tam gdzie są.
Niestety mają pełne prawo do mieszkania w obcym państwie, tak samo jak Polacy.
Moja znajoma pojechała z polską wycieczką do Jerozolimy. Przewodnik na wstępie mówił, by nie przyznawać się do bycia Polakiem. Niestety, przy odprawie na lotnisku w drodze powrotnej, jedna Polka przyznała się, to ochrona lotniska wzięła ją na bok i zrobiła dość brutalną rewizje osobistą. Wróciła do wycieczki cała poszarpana.
Także jedź tam śmiało i paraduj w koszulce " I <3 Poland". Na pewno Bongman ciebie tam przywitają. Kamieniami. No chyba, że jednak masz te pejsy.
Mają araby tą swoją pop🤬loną kulture. Od początku dziejów tam tak było, że zawsze rządził jakiś pojeb, który mówił do służby "ej ty! skocz przez okno" "-dzięki ci panie" i jeb wyskakiwał. Jakby im to nie pasowało to by to zmienili. Mieli tyle p🤬lonych chociażby kilkanaście wieków, by to zmienić. Ale nie zmienili. Czyli im pasuje. Czyli na c🤬j się do nich wp🤬lamy z butami.
I nagle po tych tysiącach lat, oczy zachodu i europy skierowały się na tą brudasolandie. Bo skumali się, że tam ropa. A po co mają płacić za rope, jak moga mieć za darmo. Arabowie nie ogarniają zasad demokracji, jak od początku istnienia tej hmm "rasy" rządził nimi jakiś przygłup. No i pod pretekstem zaprzestania rządów i by ochronić ludność tam "zachodni" wkroczyli. Jak dalej wierzysz w tą bajke to pozdro. To dlaczego zachodni nie interweniowali tam np w XIX wieku? By ochronić ludność? Czemu? Przecież od zawsze była tam taka zj🤬a kultura.
Co kraj to obyczaj.
Zamiast naprawiać własne podwórko pełne korupcji, układów, to gapisz się Bongman na arabów. K🤬a napraw tutaj system i potem interesuj się co oni robią na swoim k🤬idołku.
Jak dla mnie lepiej by było od początku zostawić w spokoju ten cały burdel związany z arabami. Sami się by powybijali i byłby spokój.
A i na koniec.
Powtarzam,
nie bronie arabów, dla mnie niech żyją w tej brudasolandii, bo mamy w Polsce większe zmartwienia. Niech araby nawet i r🤬ają te kozy, gw🤬cą swoje dzieci,itd. Robili to od tysięcy lat, takie tam u nich obyczaje. Mnie to nie interesuje (1. zasada życia=miej wyj🤬e). Tylko Bongman mnie wk🤬iasz swoimi postami. Co temat o arabach, niemcach, to wrzuca na nich, ale jak o żydach to jakby mu się matke krzywdziło.
Niemiec, arab, pedał, cygan= dla mnie to niech żyją jak najdalej na jakimś zadupiu. Ba, nawet i niech żyją bliżej, tylko żeby nie mieli k🤬a pretensji,roszczeń, nie wp🤬lali się do naszych spraw, nie szkodzili nam co żydzi teraz. Jak kogoś uraziłem swoją wypowiedzią(po za Bongmanem) to z góry przepraszam, było to niezamierzone.
A ty Bongman, po prostu najlepiej zostań przy pisaniu tych swoich żartów i nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz pojęcia.
p.s.
Po za tym z arabami są śmieszniejsze filmiki na sadolu niż z żydami.
p.s.2
Co do WTC. Oglądnij sobie kilka nagrań jak się wyburza wieżowce przy pomocy ładunków wybuchowych. Następnie porównaj z nagraniem zawalenia się wtc. Nie widać różnic.