Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Izrael vs Palestyna
Konto usunięte • 2012-11-19, 21:33

Dla tych którym nie po drodze było z angielskim:

Cytat:

TY!!
Zabrałeś mi wodę!
Spaliłeś moje drzewka oliwne!
Zniszczyłeś mój dom!
Pozbawiłeś mnie pracy!
Ukradłeś moja ziemie!
Uwięziłeś mojego ojca!
Zabiłeś moja matkę!
Bombardujesz mój kraj!
Głodzisz nas wszystkich !
Poniżasz nas wszystkich!

Ale to wszystko MOJA wina bo w odwecie odpaliłem rakietę ...

Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-19, 21:44 11
Kolejny obrońca uciśnionych. Idź poliż trochę dupy arabom. Daj im swoją córkę, niech ją gw🤬cą w przerwie od kóz. Chyba, że skończyła 12 lat to odpada. W końcu tylko takie ich prorok r🤬ał.
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-11-19, 21:51
Ż🤬dzi też pozwalają na pedofilie...więc nie p🤬l.
I to i to wytępić.

podpis użytkownika

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-19, 22:14 2
A ja mysle, ze jakby wytluc zydow, to araby by sie mocno uspokoili. Wiedzieliby, ze sa nastepni w kolejce jak cos.
Zgłoś
JacobX14 2012-11-19, 22:21
@UP iby masz racje, ale hamerykanie to jeszcze bardziej nieprzewidywalni jak Arabusy są, ale tak czy siak ż🤬dów do pieca, Hitler w sumie ż🤬dów chciał wyplenić wg. mnie za to że nabrał od niech kasy na wojne, i nie miał jak spłacać
Zgłoś
Bewup 2012-11-19, 22:33 1
a c🤬j go wie jak tam jest

podpis użytkownika

Pendulum + Knife Party + Noisia
Zgłoś
BongMan 2012-11-19, 23:25 66
Nie rozumiem k🤬a... WTC, metro w Hiszpanii, przejmowanie siłą dzielnic we Francji, do których teraz boi się nawet policja wjeżdżać, zamieszki w Londynie, zabijanie każdego kto skrytykuje (Theo van Gogh), mordowanie własnych córek za to, że wzięły sobie za faceta Europejczyka, kamienowanie kobiet za to, że zostały zgw🤬cone i zabijanie za to, że ktoś napił się piwa - to tylko kilka przykładów. I ktoś jeszcze ich k🤬a broni? Ja p🤬lę

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-19, 23:43 1
@up piwo za zgodność poglądów, nie za nick
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-19, 23:46 3
J🤬 ż🤬dów - krótko, zwięźle i na temat. Zawsze i wszędzie.
Zgłoś
Pater patriae 2012-11-20, 0:19 15
BongMan, no to chyba lepiej, jak będą siedzieć w swoich krajach, a nie się rozlezą po Europie jak ż🤬dzi w średniowieczu? Ja tam jestem za Palestyńczykami, bo oni nam nic nie mogą zrobić, jeżeli po prostu ich nie wpuścimy do kraju. Natomiast ż🤬dzi, to już większy problem, to do nich należy większość banków na zachodzie, do nich należą takie kopalnie diamentów w Afryce, to oni są głównymi sponsorami kampanii prezydenckich w USA, przez co USA prowadzi teraz taką idiotyczną politykę i na koniec, choć to jedno z wielu, to oni żądają od nas 65 mld $ za holokaust...

I nie, nie obwiniam Ż🤬dów za całe zło świata, ale to co napisałem to same fakty.

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-20, 3:13
Ż🤬dzi jeszcze przez najbliższe 50 lat będą nietykalni, później będzie albo próba eksterminacji ż🤬dów na terenie całego globu a;bo wybuchnie wojna w Europie z powodu różnic rasowych i etnicznych...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-20, 7:42 1
Cytat:

Nie rozumiem k***a... WTC, metro w Hiszpanii, przejmowanie siłą dzielnic we Francji, do których teraz boi się nawet policja wjeżdżać, zamieszki w Londynie, zabijanie każdego kto skrytykuje (Theo van Gogh), mordowanie własnych córek za to, że wzięły sobie za faceta Europejczyka, kamienowanie kobiet za to, że zostały zgw🤬cone i zabijanie za to, że ktoś napił się piwa - to tylko kilka przykładów. I ktoś jeszcze ich k***a broni? Ja pie**olę

Demagogia detected.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-20, 8:07 4
JUDE RAUS! j🤬a zaraza! juz zapomnieli ze w PL jak karaluchy zyly w gettach, a teraz od 2WS, robia to samo Palestynczykom.
Zgłoś
LilBe 2012-11-20, 8:24 1
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-20, 9:02 1
Ludzie dziwią się i wk🤬iają na Arabów, że się rozjeżdżają po Europie, a prawda jest taka, że gdyby im nie bombardować po dwa razy dziennie ich własnych domów na całym Wschodzie, to olaliby sprawę i grzecznie zajmowaliby się własną ziemią. Są jacy są, mają dziwną w naszym mniemaniu kulturę, ale k🤬a.. religia i kultura to ich sprawa, u nas palili ludzi za podejrzenie czarów, u nich za świętokradztwo, i tyle.

Przyjrzyjcie się uważnie relacjom.. w tych wszystkich chorych nagonkach biorą udział ci najbiedniejsi, ci, którym wiara obiecała po zrobieniu religijnej rozróby życie jakkolwiek lepsze od obecnego. Tym, którym zależy na jakimkolwiek rozp🤬olu, nie w głowie wysadzenie się w powietrze za wiarę.. a takimi islamskimi 'moherami' łatwo sterować.

O ile sam Izrael jako państwo jest tworem ciekawym pod względem militarnym (tak, mam jebca na punkcie uzbrojenia itp.), o tyle ich polityka powinna zostać zakwestionowana jakąkolwiek konwencją, bądź kulą w łeb bez cienia zastanowienia. Wj🤬i się swoim na osiedle i robią rozróbę.. :/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie