haha i myli łapki
Wirus rozj🤬y, padł ze śmiechu.
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelecNie jeżdzę MPK, ale w innych publicznych miejscach zapach Polaków mnie poraża.
Bynajmniej negatywnie
A ja myslalem, ze tylko polacy sa tak glupi, zeby myslec, ze mycie/dezynfekcja dloni wystarczy....
Nikt nie powiedzial ze wystarczy, ale na pewno zmniejszy szanse na roznoszenie sie wirusa wielokrotnie. Widac ze w swoim poscie opisales grupe Polaków do ktorej sam nalezysz.
A ja się cieszę, że nawet "prawdziwi Polacy" się zaczęli myć.
Nie jeżdzę MPK, ale w innych publicznych miejscach zapach Polaków mnie poraża.
Bynajmniej negatywnie
K🤬A bynajmniej jest wzmocnieniem wyrazu NIE!
też się zaliczasz do tych "prawdziwych Polaków" co takich podstaw języka nie znają? rozumie że można mieć problemy z gramatyką czy ortografią ale jak się używa słów to chociaż że by wiedzieć co znaczą

też się zaliczasz do tych "prawdziwych Polaków" co takich podstaw języka nie znają? rozumie że można mieć problemy z gramatyką czy ortografią ale jak się używa słów to chociaż że by wiedzieć co znaczą
"RozumieM", "żeby" razem...
Jesteś takim samym z🤬bem jak osoba, którą cytowałeś.
Trzeba było napisać , c🤬j ci w dupę i vice versa
A ja się cieszę, że nawet "prawdziwi Polacy" się zaczęli myć.
Nie jeżdzę MPK, ale w innych publicznych miejscach zapach Polaków mnie poraża.
Bynajmniej negatywnie
Bynajmniej oznacza " w najnajmniejszym stopniu " więc..
To nie do konca tak... po prostu ogladam tv i jak slysze p🤬lenie ze mycie rąk pomaga to mi sie chce smiac. Oczywiscie, ze lepiej myc niz nie myc, ale dajmy na to w takim autobusie wystarczy ze jeden kichnie chocby jechal sam i nie zatka otworow wentylacyjnych w czaszce i to wystarczy zeby rozniesc syfa na pol pojazdu. Na nastepnym przystanku wsiada babcia zadowolona ze zdezynfekowala reke przy wsiadaniu, lapie pozniej barierke lub cokolwiek innego a potem poprawia proteze bo mysle ze raczki sie swieca jak psu jajca... przynajmniej ja to tak widze, i prosze tu po mnie nie jezdzic