Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kanadyjski wolontariusz, Vern, który był świadkiem strzału „żołnierzy”, rzekł: „po tym jak żołnierze opuścili dach, poszedłem do konfrontacji z nimi pytając czemu otworzyli ogień. Jeden z nich powiedział, że jest tym który strzelił i że jest dumny z tego co zrobił. Następnie zapytał mnie czy zrobię mu zdjęcie.”
Zgłoś
BongMan 2014-08-17, 13:53 2
gordonviet, bo to tepa polaczkowata nienawisc do Zydow i Izraela. Palestynski terrorysta sie wysadzi w autobusie - norma, nikt nic nie mowi. Izraelski zolnierz wykreci reke awanturujacemu sie brudasowi czy tam p🤬lnie go kolba od karabinu (a powinien zastrzelic) to wielkie zlo. Bo przemoc, przemoc wobec biednych Palestynczykow ich razi, takie maja miekkie serduszka. A sami krzycza, ze Zydzi do gazu. J🤬y ciemnogrod i hipokryzja, jak mnie to wk🤬ia.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Yoka_Brotherrr 2014-08-17, 17:51
co tam kangur u góry sp🤬alał ?

podpis użytkownika

raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
Zgłoś
Incognitus 2014-08-17, 20:26
Mi się wydaje, czy ten żołnierz kangura, k🤬a, trafił?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-17, 21:03
Ja p🤬le postrzelił dzieciaka w noge i wielkie halo. Jak by mu przyj🤬 w łeb to zaraz by było że strzelają do nie winnych . Co się nie zrobi to źle ale k🤬a jak kamieniami kilogramowymi nawet dostajesz to już się nie jest takim wesołkiem .
Zgłoś
grrronek 2014-08-17, 21:09 3
aż tyle pejsów na sadisticu?

podpis użytkownika

Masło na chlebie rozsmarowuję maczetą!
Zgłoś
Parzo 2014-08-17, 21:12 2
CYCONAUTA napisał/a:

1. na celonwniku wbrew pozorom nie widac ile cel ma lat
2. to jest wojna, nie ma w tym nic nadzwyczjanego
3. co on robil na dachu? jakbym codzinnie widzial naloty i ostrzal to bym sie nie wystawial
4. dlaczego zolniez ma nie byc dumny z tego ze trafil? to jest k🤬a jego zawod. ma rozkaz zeby walic do wszystkich ktorzy pojawia sie na dachu i go wykonuje.
5. jak sie ten kanadyjczyk nie godzi na takie cos i tak bardzo lubi konfrontacje to niech stanie po stronie palestyny
6. jak wiemy za wszystkim stoja zydzi(cos w tym jest) a to czyni ich nietykalnymi wobec opini swiata
skonczylem dziekuje

żołnież
żołnież
żołnież
żołnież
żołnież
żołnież
żołnież
żołnież
Może nie być z tego dumny bo jest ż🤬dem. kocham ich tak samo jak oni nasze pieniądze.

podpis użytkownika

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
hardpagan 2014-08-17, 22:36
CYCONAUTA napisał/a:

1. na celonwniku wbrew pozorom nie widac ile cel ma lat
2. to jest wojna, nie ma w tym nic nadzwyczjanego
3. co on robil na dachu? jakbym codzinnie widzial naloty i ostrzal to bym sie nie wystawial
4. dlaczego zolniez ma nie byc dumny z tego ze trafil? to jest k🤬a jego zawod. ma rozkaz zeby walic do wszystkich ktorzy pojawia sie na dachu i go wykonuje.
5. jak sie ten kanadyjczyk nie godzi na takie cos i tak bardzo lubi konfrontacje to niech stanie po stronie palestyny
6. jak wiemy za wszystkim stoja zydzi(cos w tym jest) a to czyni ich nietykalnymi wobec opini swiata
skonczylem dziekuje

Pieprzysz głupoty kolego, prawda jest taka, że armia izraela nie ma żądnych skrupułów. Co to za życie dzieciaków w kraju ogarniętym wojną? nikt przy zdrowych zmysłach nie wysiedzi długo w schronie (o ile taki istnieje) każdy chce żyć w miare normalnie. Ja nie dopatrzyłem się broni u tych na dachu wiec wychodze z założenia że to CYWILE
Zgłoś
Konto usunięte 2014-08-18, 21:29
C🤬j mi w dupę ale jak dla mnie każdy kto strzela do bezbronnego jest totalną p🤬dą i zasługuje na nagrodę w postaci 30g w potylicę.
Ciekawi mnie jak ci sami "żołnierze" reagowali by w sytuacji wysokiego ryzyka... założę się że płaczem i wołaniem mamy.
Życie pokazuje, że nawet dzieci w Afryce potrafią pociągać za spust. Do walki (lufa w lufę) potrzeba prawdziwych twardzieli.
P.S.
Nie pochwalam wojny i zabijania w imię żadnej idei ponieważ walczą zawsze ludzie prości i często głupi, a korzystają zawsze tzw. "elity".
Nie umieraj za interesy innych!
Zgłoś