Kanadyjski wolontariusz, Vern, który był świadkiem strzału „żołnierzy”, rzekł: „po tym jak żołnierze opuścili dach, poszedłem do konfrontacji z nimi pytając czemu otworzyli ogień. Jeden z nich powiedział, że jest tym który strzelił i że jest dumny z tego co zrobił. Następnie zapytał mnie czy zrobię mu zdjęcie.”
Konto usunięte
2014-08-16, 18:52
a niech sie tluka, i zydki z c🤬tymi i ruscy z ukraincami, byle sie nie wtracac, starczy popatrzec...
Konto usunięte
2014-08-16, 18:54
W sumie, silny wiatr, dość znaczna odległość, mały cel... też bym był zadowolony
Konto usunięte
2014-08-16, 18:57
1. na celonwniku wbrew pozorom nie widac ile cel ma lat
2. to jest wojna, nie ma w tym nic nadzwyczjanego
3. co on robil na dachu? jakbym codzinnie widzial naloty i ostrzal to bym sie nie wystawial
4. dlaczego zolniez ma nie byc dumny z tego ze trafil? to jest k🤬a jego zawod. ma rozkaz zeby walic do wszystkich ktorzy pojawia sie na dachu i go wykonuje.
5. jak sie ten kanadyjczyk nie godzi na takie cos i tak bardzo lubi konfrontacje to niech stanie po stronie palestyny
6. jak wiemy za wszystkim stoja zydzi(cos w tym jest) a to czyni ich nietykalnymi wobec opini swiata
skonczylem dziekuje
Konto usunięte
2014-08-16, 18:59
Znałem jakiś czas gościa co był na wojnie ( a raczej zdarzyło mi się dwa razy z nim gadać), to jak schodziło na temat wyjazdu na wojnę, to gadał że chętnie by wyjechał zabić sobie kogoś. Trochę poj🤬e ale oddaje poziom ludzi idących do wojska aby iść walczyć "o demokrację"
Na c🤬ja małe c🤬ki czymś z dachu rzucały? Może kamienie a może równie dobrze koktaile mołotowa w czołgi?
BTW. Piękny strzał prosto w zad i już szybciutko c🤬k uciekał jak kulawy pies

z ta różnica,że kulawego psa byłoby mi żal.
przynajmniej jedna rzecz za którą mogę ż🤬dków pochwalić, strzelają do piaskowych cz🤬chów, ale niestety niecelnie :c
podpis użytkownika
Good evening, idiot hookers.
Ten palestynski 18-latek zamordowalby ciebie, twojego ojca i twoja matke (wczesniej by ja zgwalcil) tylko dlatego, ze jestescie bialymi Europejczykami...
Cyconauta dobrze gada.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2014-08-17, 11:03
Kto tam jest, k🤬a, w końcu tym złym, a kto tym dobrym poszkodowanym?
Czy autorze tematu myślisz, że jak żołnierz trafi w cel to k🤬a płacze i zmawia pacierz? Co ma robić?! Jasne, że się k🤬a cieszy!
Konto usunięte
2014-08-17, 11:17
Kanadyjczyk... kolejny p🤬duś wyrwany z cieplarnianych warunków wielce zdziwiony tym jak działa realny świat. C🤬j, też wyrosłem w cieplarnianych warunkach, ale przynajmniej mam świadomość, że to nie norma, a raczej przywilej dotyczący jakiegoś procenta ludzkości.
Konto usunięte
2014-08-17, 11:34
A Palestyna to k🤬a święta. Żidi ich napadli i wielki płacz z lamentem. A te kilka rakiet, czy dzieciaków wracających ze szkoły z mózgami rozbryzganymi na ścianie toto się samo zrobiło. Lapsus taki.
C🤬j ci w dupę palestyno.
Jak można stawać po stronie c🤬ków w tym konflikcie? A niech ich wybiją wszystkich, sami sobie winni.
Konto usunięte
2014-08-17, 13:08
Kryszti666 napisał/a:
Jak można stawać po stronie c🤬ków w tym konflikcie? A niech ich wybiją wszystkich, sami sobie winni.
Z drugiej strony, jak można stawać po stronie ż🤬dów?