Izrael jest polski! Precz z najeźdźcami!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.

NIe lubię żydków, ale trzeba im przyznać że są inteligentni.
Mieć takie służby tajne i tylu agentów wpływu by móc wywoływać wojny w swoim imieniu między innymi państwami, to można tylko im pozazdrościć. A nie k🤬a jak c🤬y śmiać się z tego kiedy ich oddział na Polskę robi to samo u nas a wy k🤬a painta obsługujecie...
Mieć takie służby tajne i tylu agentów wpływu by móc wywoływać wojny w swoim imieniu między innymi państwami, to można tylko im pozazdrościć. A nie k🤬a jak c🤬y śmiać się z tego kiedy ich oddział na Polskę robi to samo u nas a wy k🤬a painta obsługujecie...
Najsmutniejsze jest to, że to sama prawda...
podpis użytkownika
Kupa <3
taka prawda. islam toczacy europe to tez pomysl zydow wyslugujacych sie polakami, amerykanami itp. zanim jankesi zacheceni cudza ropa pojechali gnebic wrogow izraela, ci siedzieli grzecznie u siebie i nie wysciubiali nosa za granice.
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!

No i tu mam dylemat, bo i żydków i arabów szczerze nienawidzę i jest mi na rękę to, żeby się nawzajem powybijali.
Hamburgery też się mogą poświęcić, po nich nie będę płakał, ale po ki c🤬j błagają o pomoc wojsk państw sprzymierzonych? Polska armia nie ma czego szukać w tym p🤬lonym Afganistanie/Iraku, tylko młodzi giną.
Hamburgery też się mogą poświęcić, po nich nie będę płakał, ale po ki c🤬j błagają o pomoc wojsk państw sprzymierzonych? Polska armia nie ma czego szukać w tym p🤬lonym Afganistanie/Iraku, tylko młodzi giną.