👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Igorek95 napisał/a:
Izu też ogólnie jak jako mało który bokser może się pochwalić tym, że skończył studia.Mówi po polsku lepiej niż 50% naszych bokserów
![]()
Gość urodził się tutaj, mówi naszym językiem, utożsamia się z naszą kulturą i zachowuje się tak jak na Polaka przystało i podkreśla zawsze kim jest i gdzie jest jego ojczyzna! Izu walcząc z "orzełkiem na piersi" zawsze godnie reprezentował ten kraj i ma dużo większe zasługi dla tego kraju niż ty z🤬bie leśny i dla mnie on mimo koloru skóry jest prawdziwym Polakiem a ty nie!
Rozumiem hejt na bambusów z getta co kradną co popadnie i żyją na socjalu, ale nie rozumiem hejtu na takie osoby jak Izu które coś sobą reprezentują. Wcale też nie imponuje mi to, że jest czarny i mówi po polsku, tylko to, że jest świetnym bokserem który walczy dumnie pod naszymi barwami i dobrym człowiekiem. Prawdziwy sadol lubi czarny humor ale też wie, że jeśli ktoś zasługuje na szacunek to go ma bez względu na kolor skóry czy religię (choć spropsować muslima to mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło
)
Rozumiem hejt na bambusów z getta co kradną co popadnie i żyją na socjalu, ale nie rozumiem hejtu na takie osoby jak Izu które coś sobą reprezentują. Wcale też nie imponuje mi to, że jest czarny i mówi po polsku, tylko to, że jest świetnym bokserem który walczy dumnie pod naszymi barwami i dobrym człowiekiem. Prawdziwy sadol lubi czarny humor ale też wie, że jeśli ktoś zasługuje na szacunek to go ma bez względu na kolor skóry czy religię (choć spropsować muslima to mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło

Dał się złapać w siatkę, bo go nie chcieli u siebie, to przyjechał i został polakiem

premium122 - może etnicznie nie jest Polakiem, ale jest polskim Nigeryjczykiem i bliżej mu do Polski niż do Nigerii bo tu się urodził i wychował. Co do jego decyzji że pojechał tam a nie został w Polsce to wyjaśniał w wywiadzie że tutaj jego progres został zablokowany a jego trener czy ktoś tam ma znajomości u siebie na Nowej Zelandii więc pojechali i nie zbijają bąków. W tej chwili najlepszy polski bokser.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie