Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
robur69 2015-12-05, 16:03 4
Zobaczymy co pokaze na mniejszych swinkach... ale przyznam w ringu porusza sie ciekawie....
Zgłoś
maksymilian45 2015-12-05, 16:20
Zapewne 95% nigdy o nim nie słyszała ale pojawił się jeden temat to robi sie wysyp kolejnych.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2015-12-05, 16:24 20
maksymilian45 napisał/a:

Zapewne 95% nigdy o nim nie słyszała ale pojawił się jeden temat to robi sie wysyp kolejnych.

akurat Izu pojawiał się kilkukrotnie na tym portalu Poza tym nawet jeśli ktoś ogląda boks od czasu do czasu i przegląda portale informacyjne , to z pewnością nieraz czytał o nim artykuł i słyszał
Zgłoś
Nimr0d 2015-12-05, 16:47
Polnischefuhrer napisał/a:

akurat Izu pojawiał się kilkukrotnie na tym portalu

Wpisując jego nazwisko w wyszukiwarkę tagów pojawiają się dwa tematy, jeden moj dzisiejszy i jeden z wywiadem już chwilę temu, sam tez nie przypominam sobie o nim tematów.
Zgłoś
dumad 2015-12-05, 17:15 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2015-12-05, 17:30 43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Misiek_KRK 2015-12-05, 18:13 1

Mamed nie urodził się w Polsce jełopie

Mamed Chalidow ur. 17 lipca 1980 w Groznym - sam jesteś jełop i pedał.
Mammed jest czeczeńskim uciekinierem. Uciekł przed wojną z ruskimi.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2015-12-05, 18:22 22
Misiek_KRK napisał/a:

Mamed Chalidow ur. 17 lipca 1980 w Groznym - sam jesteś jełop i pedał.
Mammed jest czeczeńskim uciekinierem. Uciekł przed wojną z ruskimi.

Przecież napisałem, że NIE urodził się w Polsce idioto, "Grozny (ros.: Гро́зный, Groznyj; czecz.: Соьлжа-ГӀала, Sölƶa-Ġala) – miasto w Rosji, stolica Czeczenii." Mamed tylko tutaj mieszka przez co ma polskie obywatelstwo, a Izu się urodził. To są diametralne różnice lecz na tyle znaczące, by jednego nazwać Polakiem a drugiego nie
Zgłoś
Toolpa 2015-12-05, 18:35 11
Zgłoś
Galin 2015-12-05, 19:20 7
Jeśli chodzi o Izu to jest on po prostu afropolakiem
Zgłoś
dumad 2015-12-05, 19:26
Zgłoś
Misiek_KRK 2015-12-05, 19:48 10

Przecież napisałem, że NIE urodził się w Polsce ...

Zwracamy honor. Źle przeczytałem. Sorry.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2015-12-05, 20:07 4
Zgłoś
amaimon 2015-12-05, 20:36 3

wydaje się być najlepszym polskim pięściarzem

i tak szukam i szukam tego polskiego pięściarza i aż minute mi zajęło żeby zaskoczyło, że to Izu... a kurcze nie wygląda
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem