📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Co robic? Odbierac dozywotnio prawko. Doszlismy do momentu w ktorym nawet osoby z zaburzeniami psychicznymi maja lejce. A samochod to nie zabawka.

Często jest tak jak u mnie w regionie, że transport robią starymi po niemieckimi fordami galaxy i transporterami t5 gdzie sygnałów nie słychać wcale. Sam kiedyś się skapnąłem że prowadzę karetkę jak auta z naprzeciwka zaczęły zjeżdżać.
Myśle , że tu jest ten problem
Pan_Doktur napisał/a:
Często jest tak jak u mnie w regionie, że transport robią starymi po niemieckimi fordami galaxy i transporterami t5 gdzie sygnałów nie słychać wcale. Sam kiedyś się skapnąłem że prowadzę karetkę jak auta z naprzeciwka zaczęły zjeżdżać.
Sorry ale ja mieszkam na wypiżdziejewie w kuj-pom i nawet tu takie wynalazki to rzadkość i jak już się trafi t5 czy coś podobnego to transport zewnętrzny. To po pierwsze. Po drugie kilka miesięcy temu byłem świadkiem w Bydgoszczy jak karetka nie mogła przejechać przez 2 z🤬bòw na chińskich komarkach, dwa pseudo samochody miejskie i suva, żeby ich przepuścić zjechalem na chodnik a seba w e42 wbił się w boczną uliczkę więc nawet oni mają prawidłowe odruchy na widok karetki. Po trzecie wreszcie po to ma się trzy lusterka w aucie żeby w nie patrzeć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie