Z okazji protestów na cześć zatrzymania ropy szanowny pan dżentelmen raczył się przykleić do toru wyścigowego przed wyścigiem... elektrycznych samochodów.
Tak, to zawody "Formula-E" czyli samochodów elektrycznych. Tych wiecie, eko i zdrowych dla afryki.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Szkoda, że mu k🤬a nie urwali tej ręki
Powodują w ludziach coraz większą agresję i frustrację. Niedługo Policja nie da rady ich ochronić. No bo taki przyklejony, to aż się prosi żeby skopać, nagrać i tu wrzucić.
...heh,olej w głowie mają zamiast mózgu,albo kiesiel...
oderwali naskórek...
-można smiało ich ściągać i nic im ne będzie-najwyżej stracą odciski palców czy dłoni...
a szkoda,że nic im nie będzie...
No to teraz może bezkarnie kraść, odcisków nie zostawi.
Oponami wytrą resztkę skóry z toru.
podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!
Nieeee, nie możliwe.
Nie wiem po co ich odklejają? Niech się sami odkleją, po dwóch dniach można by pożyczyć im scyzoryk, albo brzeszczot.
iludzie powinni z automatu bojkotować tego typu wydarzenia . jaka E-formuła zaś , nie ma takiego czegoś kak e-samochòd wyścigowy . Kolejna pròba nadawania normalności jakiemuś pedalstwu . Jak tak dalej bedzie to nasze dzieci nie bedą wiedzie ć co to był prawdziwy motosport . Ludzie łykają wszystko jak małpy banany .
Mam nadzieję, że zostało mu tam sporo skóry haha.
Ale gość jest odklejony
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Widać te ekologiczne kleje c🤬ja warte.
Ja bym mu tą łapę w kleju do ryja przyłożył
mauser napisał/a:
iludzie powinni z automatu bojkotować tego typu wydarzenia . jaka E-formuła zaś , nie ma takiego czegoś kak e-samochòd wyścigowy . Kolejna pròba nadawania normalności jakiemuś pedalstwu . Jak tak dalej bedzie to nasze dzieci nie bedą wiedzie ć co to był prawdziwy motosport . Ludzie łykają wszystko jak małpy banany .
Rozumiem, że pisanie bez błędów to również pedalstwo?