Nie wiem już k🤬a co się dzieje w tym kraju , sp🤬alam na Wybrzeże Kości Słoniowej . Będe wp🤬lał przez resztę życia korę z drzew i małe stawonogi ale i tak będzie mi się żyło lepiej niż tutaj.
podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.
darecki328 napisał/a:
Nie wiem już k🤬a co się dzieje w tym kraju , sp🤬alam na Wybrzeże Kości Słoniowej . Będe wp🤬lał przez resztę życia korę z drzew i małe stawonogi ale i tak będzie mi się żyło lepiej niż tutaj.
szerokiej drogi

Cytat:
PISowcy zaraz wścieklizny dostaną
![]()
Ja p🤬lę, po prostu już rzygamy "paczeniem", no k🤬a, najpierw debilny kot z debilnym podpisem "co ja pacze", później wszyscy w każdej możliwej sytuacji chcieli zabłysnąć i mówili o tym co paczą, albo czego to nie paczą.... a teraz jak ktoś w mojej obecności tego użyje dostanie bitchslap'a.
[a paczyć to znaczy wyginać, tłuki z kwejka]
tomekzkz napisał/a:
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość. Nie należy używać CAPSLOCKa.
poproszę o warna dla naszego gimbusika

BMWswap napisał/a:
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość. Nie należy używać CAPSLOCKa.
poproszę o warna dla naszego gimbusika![]()
A ty co? TW Bolek?

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BMWswap napisał/a:
poproszę o warna dla naszego gimbusika![]()
a ty sie w społeczniaka bawisz?
podpis użytkownika
Osama cie zajebie za robienie laski euro-c🤬lom