I po c🤬j ludzie cwaniakują krzycząc "j🤬 policję" ? Gdy przyjdzie co do czego to i tak sp🤬alają szybciej niż kiedykolwiek.
@C'est Ca
Inspekcja Drogowa od nowego roku ma uprawnienia policji, może wlepiać mandaty itp. Więc mógł dostać mandat np za obrazę funkcjonariusza. No ale Ty oczywiście na jego miejscu dalej byś się darł itp...
Inspekcja Drogowa od nowego roku ma uprawnienia policji, może wlepiać mandaty itp. Więc mógł dostać mandat np za obrazę funkcjonariusza. No ale Ty oczywiście na jego miejscu dalej byś się darł itp...
podpis użytkownika
Kto nie rozumie, ten nie pofrunie.
@up
Sram, no to, co sobie myslisz - czy bym sie darl czy nie, bo p🤬le Cie ( ale i tak bym sie nie darl, bo nie jestem z tych). Tym bardziej p🤬le to, czy Inspekcja Drogowa ma uprawnienia policji, czy tez nie. Wyj🤬e mam na to
Sram, no to, co sobie myslisz - czy bym sie darl czy nie, bo p🤬le Cie ( ale i tak bym sie nie darl, bo nie jestem z tych). Tym bardziej p🤬le to, czy Inspekcja Drogowa ma uprawnienia policji, czy tez nie. Wyj🤬e mam na to

a to nie była czasem Karetka pogotowia ?
j🤬i sobie sygnał włączyli po cichaczu żeby przej🤬 przez światła
j🤬i sobie sygnał włączyli po cichaczu żeby przej🤬 przez światła
C'est Ca napisał/a:
@up
Sram, no to, co sobie myslisz - czy bym sie darl czy nie, bo p🤬le Cie ( ale i tak bym sie nie darl, bo nie jestem z tych). Tym bardziej p🤬le to, czy Inspekcja Drogowa ma uprawnienia policji, czy tez nie. Wyj🤬e mam na to![]()
Czyli pedał z Ciebie. Wiedziałem!
podpis użytkownika
Kto nie rozumie, ten nie pofrunie.