Jeśli za kierownicą nie był murzyn albo naćpany
to nigdy tego nie zrozumiem waćpanny
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"

podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
J🤬a slupkoza, ale jednak lepiej miec ze soba szlifierke katowa i ujebac takie gowno. Przysluga dla innych i mniejszy koszt dla nas

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
OpenStreetMaps napisał/a:
A co tu rozumieć... Typowy tirowski cymbał z IQ nie przekraczającym 50.
Siriuz napisał/a:
J🤬a slupkoza, ale jednak lepiej miec ze soba szlifierke katowa i ujebac takie gowno. Przysluga dla innych i mniejszy koszt dla nas
Jeżeli dobrze wiesz ze jestes glupi jak but to lepiej będzie jak nie bedziesz się tym chwalić publicznie.
To już końcówka akcji, tylne ośki od początku wyglądają jak upośledzone, pewnie typ się z tym p🤬lił godzinę czasu i w końcu się poddał (furii).
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Jakiś debil stwierdził kiedyś, że zajebistym pomysłem będzie takie słupy w ziemię wp🤬lić
To dlatego w moim ąłszoł nie było dzisiaj ciepłych bułeczek?
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Czytałem takie fajne badania IQ tirowców ze stanów i wyszło, że mają medianę IQ 82. Wyobraź sobie jak głupi jest człowiek z IQ82 a potem rozkmiń, że połowa jest jeszcze głupsza

Myśle że zrobił to specjalnie
podpis użytkownika
Sanity is for the weak
Na początku myślałem że cofnął po to, żeby się poprawić, a on dwója i gaz do c🤬ja

grudzin7 napisał/a:
Czytałem takie fajne badania IQ tirowców ze stanów i wyszło, że mają medianę IQ 82. Wyobraź sobie jak głupi jest człowiek z IQ82 a potem rozkmiń, że połowa jest jeszcze głupsza
Przymułom z IQ w okolicy 80 na poprawę humoru pozostaje ponabijać się z "cz🤬chów"