👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli za kierownicą nie był murzyn albo naćpany
to nigdy tego nie zrozumiem waćpanny

J🤬a slupkoza, ale jednak lepiej miec ze soba szlifierke katowa i ujebac takie gowno. Przysluga dla innych i mniejszy koszt dla nas

OpenStreetMaps napisał/a:
A co tu rozumieć... Typowy tirowski cymbał z IQ nie przekraczającym 50.
Siriuz napisał/a:
J🤬a slupkoza, ale jednak lepiej miec ze soba szlifierke katowa i ujebac takie gowno. Przysluga dla innych i mniejszy koszt dla nas
Jeżeli dobrze wiesz ze jestes glupi jak but to lepiej będzie jak nie bedziesz się tym chwalić publicznie.
To już końcówka akcji, tylne ośki od początku wyglądają jak upośledzone, pewnie typ się z tym p🤬lił godzinę czasu i w końcu się poddał (furii).
Jakiś debil stwierdził kiedyś, że zajebistym pomysłem będzie takie słupy w ziemię wp🤬lić
Czytałem takie fajne badania IQ tirowców ze stanów i wyszło, że mają medianę IQ 82. Wyobraź sobie jak głupi jest człowiek z IQ82 a potem rozkmiń, że połowa jest jeszcze głupsza

Na początku myślałem że cofnął po to, żeby się poprawić, a on dwója i gaz do c🤬ja

grudzin7 napisał/a:
Czytałem takie fajne badania IQ tirowców ze stanów i wyszło, że mają medianę IQ 82. Wyobraź sobie jak głupi jest człowiek z IQ82 a potem rozkmiń, że połowa jest jeszcze głupsza
Przymułom z IQ w okolicy 80 na poprawę humoru pozostaje ponabijać się z "cz🤬chów"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie