👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najgorsze jest to, że najbardziej krzyczą Ci którzy marihuane znają tylko z filmów i telewizji.
A tak przy okazji , koleś ewidentnie wąchał, lub też brał jakieś halucynogenne świństwa.
I dla wszystkich hejterów > Pale trawkę i wiodę normalne życie.
Teraz możecie hejterzyć
A tak przy okazji , koleś ewidentnie wąchał, lub też brał jakieś halucynogenne świństwa.
I dla wszystkich hejterów > Pale trawkę i wiodę normalne życie.
Teraz możecie hejterzyć

juz sie boje ze jak ludzie dalej beda miec takie pojecie o trawce to dzisiejszy rzad a nasz przyszly niczym sie nie beda roznic, na filmiku ewidentnie widac ze gosc ma straszne halucynacje, po zielonym takich "dzikich faz" sie nie ma!
przejzyjcie na oczy!!!
przejzyjcie na oczy!!!

Jak zwykle dyskusja miedzy 'debilami' oraz tymi 'świadomymi' palaczami trawy.
A prawda jest jedna: jak palisz czy pijesz to ćpasz i wcale nie jesteś lepszy od tego typa na filmie.
A prawda jest jedna: jak palisz czy pijesz to ćpasz i wcale nie jesteś lepszy od tego typa na filmie.
Panie kac- jesli uzywasz alkocholu to wedlug twojego toku myslenia jestes alkocholikiem no i cpunem (alkochol jest zaliczany do silnych narkotykow gdyz tak samo jak kazdy narkotyk spelnia walory oduzajace), ostatecznie jestes degeneratem, zlosliwym smrodem ktory wygniwa od srodka.

On musiał za rzucić LSD albo coś takiego . A ktoś kto jara trawę co dziennie a mózg mu się lasuje to ćpun tak samo jest z piciem alkoholu .
noe82 napisał/a:
Piwo za podpis pod filmikiem. święta racja, narkusy, komunikat, ci co piją kilka razy w tygodniu żeby mieć bombę to pijaki, ci co palą to ćpunki.
jestem pijakiemi dobrze mi z tym.
"Mądry" człowieku uważasz że pijąc alkohol jesteś "pijakiem"? Alkohol to narkotyk ponieważ uzależnia psychicznie i fizycznie, jesteś legalnie produkowany przez laboratoria a marihuna nie powoduje uzależnienia i nie produkuje ją człowiek a matka natura. Po za tym widziałeś aby alkohol był stosowany w medycynie ?? Marihuana dla wielu ludzi jest lekarstwem na różne dolegliwości i choroby, to nie ich wymysł tylko medycyny....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie