👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polaki Robaki się cieszą, bo zamienili się z drugimi Polakami Robakami miejscami, macie jeszcze 6 lat (2 kadencje pisu) potem polaczki znowu wybierzecie PO albo N. i Policja będzie pałować narodowców przez kolejne 8 lat

up Wszędzie cię pełno i mniej więcej to samo. Czyżby czas na kolejny ban ?

Romek, skończ dunderować i przypomnij sobie, że masz mózg jak ćwierć, który trochę rozleniwiłeś, brylując wśród średniaków.
Te kiepy spod znaku ONR i innych przybudówek tego samego dna społecznego winny zostać zdelegalizowane, a ich sympatycy wysłani do robót na cele społeczne.

ale co to znaczy antyfaszystowskie? myslalem ze to cos dobrego jak jestanty faszystowskie.... ??
bleblebator1 napisał/a:
Ci co protestują przeciw faszyzmowi mają sami na sumieniu propagowanie komunizmu. Jak zestawisz nazizm i komunizm w tabeli, to okazuje się że w mordowaniu ludzi faszyści byli tylko uczniakami. Stalin samych tylko zagłodzonych ukraińców ma coś dwadzieścia milionów na sumieniu, a reszta zamordowanych przez komunistów?
Ja też nienawidzę faszystow a bolszewików nienawidzę tak samo więc to że Ktoś nienawidzi faszystów nie oznacza że propaguje komunizm.
Więc twoim zdaniem faszyści są ok bo zabili mniej ludzi niż bolszewicy?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie