Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ja chcę z moim mężem!
Konto usunięte • 2017-11-11, 22:42
Siadaj k🤬o!

ukryta treść

Prawie 50 protestujących przeciwko rasistowskim hasłom Marszu Niepodległości zostało usuniętych z jego trasy przez policję. Teraz Biuro Kontroli KGP sprawdzi, czy jeden z policjantów użył wobec zatrzymanej wulgaryzmu.
Około godz. 14 m.in. osoby z organizacji Obywatele RP próbowały blokować trasę Marszu Niepodległości. Policja podaje, że organizator zawnioskował do niej o interwencję w tej sprawie. Gdy protestujący nie opuścili miejsca na żądanie policji, zostali usunięci siłą i zatrzymani. 45 osób zabrano na komisariat. Dwóm postawiono zarzut za "nawoływanie do nienawiści" za... antyfaszystowski baner.

Zgłoś
kokos_123 2017-11-12, 12:53 1
normalnie prawie jak scena z pociągiem z life is beautiful 1997.

podpis użytkownika

:oneko:
Zgłoś
SaveTheTrees 2017-11-12, 13:29 4
Abraxus,
(Pewnie troll, ale c🤬j tam)
Nie, idioto. Legalny marsz dla uczczenia święta narodowego, na którym nie odp🤬lają się pogrzane akcje to nie musi być faszyzm. Za to te ,,antify" pokazały piękny przykład faszyzmu ze swojej strony - ,,Ktoś śmiał zamanifestować pogląd nie do końca zgodny z naszym?! Nie ma prawa! Zatrzymać marsz!"

podpis użytkownika

Burn a book, save a tree!
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-11-12, 13:48 2
SaveTheTrees napisał/a:

Legalny marsz dla uczczenia święta narodowego, na którym nie odp🤬lają się pogrzane akcje to nie musi być faszyzm.

Za 6 lat (stawiam na 2 kadencje lewicowych socjalistów z pisu) jak Polakeny przy urnach zamienią pobożnych socjalistów z PiSu na niepobożnych socjalistów z PO/N. znów się zaczną huczne imprezy i rozróby
Póki co narodowcy są potulni i mili, bo są lewakami i popierają lewicowych pobożnych socjalistów z PiSu, szajka z ruchu narodowego ma gospodarcze socjalistyczne odchyły - czyli lewicowe
Zgłoś
thcthc 2017-11-12, 15:05
no i pieknie, jazda z lewackim scierwem
Zgłoś
MukaPuka 2017-11-12, 15:30 2
śmiać mi się chce jak skrajne lewaki i prawicowcy się ścinają a tak naprawdę obydwie te grupy to jest śmieć, który trzeba wyrzucić.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
zulugula 2017-11-12, 16:16 3
Nie "siadaj k🤬o!", tylko "siadaj Kulson" miał powiedzieć podczas wczorajszego Marszu Niepodległości jeden z funkcjonariuszy policji - poinformowano na oficjalnym profilu policji na Twitterze. „Zamiast wsłuchać się, niektórzy słyszą to, co chcą usłyszeć”
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-12, 17:19 1
zulugula napisał/a:

Nie "siadaj k🤬o!", tylko "siadaj Kulson" miał powiedzieć podczas wczorajszego Marszu Niepodległości jeden z funkcjonariuszy policji - poinformowano na oficjalnym profilu policji na Twitterze. „Zamiast wsłuchać się, niektórzy słyszą to, co chcą usłyszeć”

Całego zamieszania narobił Zbigniew Hołdys, który zamieścił ten film na FB i na twitterze
Muzyk bez słuchu
Zgłoś
BrianGriffin 2017-11-12, 17:35 3
Profesjonalnie wytłumaczył polaczkowi pozycję na świecie.
Dla Policji zawsze piwo za gnębienie plebsu. Żebyście wiedzieli gdzie wasze miejsce

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
bleblebator1 2017-11-12, 18:19
Abraxus napisał/a:

Ja też nienawidzę faszystow a bolszewików nienawidzę tak samo więc to że Ktoś nienawidzi faszystów nie oznacza że propaguje komunizm.
Więc twoim zdaniem faszyści są ok bo zabili mniej ludzi niż bolszewicy?

Jednych i drugich tak samo nie cierpię. Tym niemniej dzisiejsze hivy z antify są bardziej faszystowskie niż sami faszyści, a się wybielają

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
zeus6 2017-11-12, 18:33 2
Kulson mać niesamowite!
Zgłoś
Wiewór 2017-11-12, 19:00 4
SaveTheTrees napisał/a:

Abraxus,
(Pewnie troll, ale c🤬j tam)
Nie, idioto. Legalny marsz dla uczczenia święta narodowego, na którym nie odp🤬lają się pogrzane akcje to nie musi być faszyzm. Za to te ,,antify" pokazały piękny przykład faszyzmu ze swojej strony - ,,Ktoś śmiał zamanifestować pogląd nie do końca zgodny z naszym?! Nie ma prawa! Zatrzymać marsz!"

Jak się nie odp🤬lają? Chyba, że oglądaliśmy inne marsze?
Już samo hasło marszu to jest k🤬a kpina "my chcemy boga". Żenada. Ja go np. nie chce bo nie wierzę w baśnie.
A rasistowskie okrzyki i transparenty? to nie jest pogrzana akcja?
Ludzie, którzy zaprotestowali przeciwko naziolom zostali zatrzymani przez policję. Za protesty aresztuje się jeszcze tylko w takich enklawach wolności jak Białoruś i Rosja. Dołączyliśmy do nich w standardach demokracji.
Także marsz jak zwykle był żałosny.

I jeszcze policjant co krzyczy do baby siadaj k🤬a. Policjanci dostali po 200 zł podwyżki od Mariusza i za to są gotowi zaj🤬 człowieka.
Śmiecie bez honoru.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-12, 19:16
lewicowe rozp🤬ole,tebeesy, abraksusy, inne ciotki piszą,
więc
też coś napiszę
naprawdę prostackiego bo wtedy rozumieją,

j🤬 lewackie trolle
Zgłoś
Wiewór 2017-11-12, 19:46 3
Człowieku ja nienawidzę socjalo lewusów z PIS. Więc jak mam być lewakiem?
Ty jesteś k🤬a lewakiem bo kochasz pisidzielców.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-12, 20:24
Tak jak pisałem wcześniej tylko post został usunięty. Zostało powiedziane "siadaj Kulson"a nie "siadaj k🤬o" raczej to słychać a ta nagonka na proniemieckich stronach nie mieli do czego się przyczepić jedynie nazywali patriotów faszystami [chyba stalin coś mówił aby nazywać patriotów faszystami] a teraz zrobili sobie newsa opartego na kłamstwie. A inne strony jak i ta powielają to gówno.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-12, 20:25
Abraxus napisał/a:

Człowieku ja nienawidzę socjalo lewusów z PIS. Więc jak mam być lewakiem?
Ty jesteś k🤬a lewakiem bo kochasz pisidzielców.

Lewactwo ma różne oblicza.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie