podpis użytkownika
:oneko:(Pewnie troll, ale c🤬j tam)
Nie, idioto. Legalny marsz dla uczczenia święta narodowego, na którym nie odp🤬lają się pogrzane akcje to nie musi być faszyzm. Za to te ,,antify" pokazały piękny przykład faszyzmu ze swojej strony - ,,Ktoś śmiał zamanifestować pogląd nie do końca zgodny z naszym?! Nie ma prawa! Zatrzymać marsz!"
podpis użytkownika
Burn a book, save a tree!Legalny marsz dla uczczenia święta narodowego, na którym nie odp🤬lają się pogrzane akcje to nie musi być faszyzm.
Za 6 lat (stawiam na 2 kadencje lewicowych socjalistów z pisu) jak Polakeny przy urnach zamienią pobożnych socjalistów z PiSu na niepobożnych socjalistów z PO/N. znów się zaczną huczne imprezy i rozróby

Póki co narodowcy są potulni i mili, bo są lewakami i popierają lewicowych pobożnych socjalistów z PiSu, szajka z ruchu narodowego ma gospodarcze socjalistyczne odchyły - czyli lewicowe

podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.

Nie "siadaj k🤬o!", tylko "siadaj Kulson" miał powiedzieć podczas wczorajszego Marszu Niepodległości jeden z funkcjonariuszy policji - poinformowano na oficjalnym profilu policji na Twitterze. „Zamiast wsłuchać się, niektórzy słyszą to, co chcą usłyszeć”
Całego zamieszania narobił Zbigniew Hołdys, który zamieścił ten film na FB i na twitterze
Muzyk bez słuchu

Dla Policji zawsze piwo za gnębienie plebsu. Żebyście wiedzieli gdzie wasze miejsce

podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Ja też nienawidzę faszystow a bolszewików nienawidzę tak samo więc to że Ktoś nienawidzi faszystów nie oznacza że propaguje komunizm.
Więc twoim zdaniem faszyści są ok bo zabili mniej ludzi niż bolszewicy?
Jednych i drugich tak samo nie cierpię. Tym niemniej dzisiejsze hivy z antify są bardziej faszystowskie niż sami faszyści, a się wybielają
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Abraxus,
(Pewnie troll, ale c🤬j tam)
Nie, idioto. Legalny marsz dla uczczenia święta narodowego, na którym nie odp🤬lają się pogrzane akcje to nie musi być faszyzm. Za to te ,,antify" pokazały piękny przykład faszyzmu ze swojej strony - ,,Ktoś śmiał zamanifestować pogląd nie do końca zgodny z naszym?! Nie ma prawa! Zatrzymać marsz!"
Jak się nie odp🤬lają? Chyba, że oglądaliśmy inne marsze?
Już samo hasło marszu to jest k🤬a kpina "my chcemy boga". Żenada. Ja go np. nie chce bo nie wierzę w baśnie.
A rasistowskie okrzyki i transparenty? to nie jest pogrzana akcja?
Ludzie, którzy zaprotestowali przeciwko naziolom zostali zatrzymani przez policję. Za protesty aresztuje się jeszcze tylko w takich enklawach wolności jak Białoruś i Rosja. Dołączyliśmy do nich w standardach demokracji.
Także marsz jak zwykle był żałosny.
I jeszcze policjant co krzyczy do baby siadaj k🤬a. Policjanci dostali po 200 zł podwyżki od Mariusza i za to są gotowi zaj🤬 człowieka.
Śmiecie bez honoru.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

więc
też coś napiszę
naprawdę prostackiego bo wtedy rozumieją,
j🤬 lewackie trolle
Ty jesteś k🤬a lewakiem bo kochasz pisidzielców.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Człowieku ja nienawidzę socjalo lewusów z PIS. Więc jak mam być lewakiem?
Ty jesteś k🤬a lewakiem bo kochasz pisidzielców.
Lewactwo ma różne oblicza.