👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
normalnie prawie jak scena z pociągiem z life is beautiful 1997.

śmiać mi się chce jak skrajne lewaki i prawicowcy się ścinają a tak naprawdę obydwie te grupy to jest śmieć, który trzeba wyrzucić.

Profesjonalnie wytłumaczył polaczkowi pozycję na świecie.
Dla Policji zawsze piwo za gnębienie plebsu. Żebyście wiedzieli gdzie wasze miejsce
Dla Policji zawsze piwo za gnębienie plebsu. Żebyście wiedzieli gdzie wasze miejsce

Abraxus napisał/a:
Ja też nienawidzę faszystow a bolszewików nienawidzę tak samo więc to że Ktoś nienawidzi faszystów nie oznacza że propaguje komunizm.
Więc twoim zdaniem faszyści są ok bo zabili mniej ludzi niż bolszewicy?
Jednych i drugich tak samo nie cierpię. Tym niemniej dzisiejsze hivy z antify są bardziej faszystowskie niż sami faszyści, a się wybielają

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie