👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Same lewactwo na Sadolu. Niech żyje wolna Polska, przecz z komuną !

carl92 napisał/a:
Same lewactwo na Sadolu. Niech żyje wolna Polska, przecz z komuną !
Prymityw...

BrianGriffin
czy za głupi jesteś żeby zrozumieć,
że mam zwyczajnie ubaw z tego
oczywiście bez obrazy
czy za głupi jesteś żeby zrozumieć,
oczywiście bez obrazy

Symptomatyczne jest to, że nikt nie odpowiedział na mój post, tylko hajda w skrajności. A z drugiej strony to właśnie na nie narzekacie... Gdzie tu sens, gdzie logika?
Ojejku, ktoś tu znowu dostał bana...
J🤬 wszystko na wschód od Polski.

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.

elfis napisał/a:
Jak na kogoś kto ma "ubaw" to wyjątkowo dużo piszesz i wyzywasz innych. Ściemniać to możesz swojej matce, napinaczu

Ja to na słuchawkach słyszę: "siadaj Kulson" gdzie kulson to pewnie jakaś ksywa któregoś z policjantów.

TB303 napisał/a:
Jak na kogoś kto ma "ubaw" to wyjątkowo dużo piszesz i wyzywasz innych. Ściemniać to możesz swojej matce, napinaczu![]()
koledzy i kumpele mówią o mnie prowokator, a co o tobie mówią wirtualne lale
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie