👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Creatures napisał/a:
No nieźle koleś ładnie wyprowadził furę, ma refleks i orient
![]()
Chyba inny filmik oglądałeś! Jaki refleks? Jaka orientacja? Gdyby widać że Garbus zjeżdża do prawej ten dalej ciśnie na gaz i ani myśli zeby w lewo odbić, tylko na co liczył, ze ma szerokość roweru i się jeszcze między krawężnikiem zmieści?
Hehehe czapka sebiksowka, a czy to auto to jakas stara honda? Bo po czapce i okularach wnosze ze tak
W aucie cala geometria do roboty, a garbaty tylko nadkole do wyklepania

Heydash napisał/a:
@up dokładnie! zmiana pasa bez migacza to szczyt głupoty
jakiego pasa? przecież tam nie wyznaczonych ma pasów ruchu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie