Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
H................h 2018-05-11, 5:18 1
i tak dziwne że woda nie jest wrząca i tarek nie montują do tych bali co by dokładnie grzech zmyć
Zgłoś
Wiewór 2018-05-11, 8:30 6
Czy ludzi wierzących nie rozp🤬ala brak jakiegokolwiek sensu w mitologii chrześcijańskiej?
Dziecko rodzi się grzeszne? Jak nie zostanie okrzczone to idzie do piekła. Przecież to jest pop🤬lone. Mała bezbronna istota jeszcze bez świadomości. Pan bozia jest okrutny... albo nie wszechmogący.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
The_Generat 2018-05-11, 9:14 3
o co wam chodzi, to zwykła myjnia, dajesz piątaka i bachor wyprany
Zgłoś
B................3 2018-05-11, 10:23 3
GlassEdi napisał/a:

Poj🤬e jest to w każdej religii że się małego c🤬jka chrzci żeby wychowywać go w swojej zj🤬ej wierze. A człowiek powinien decydować o tym czy chce być chrzczony, gdy jest dorosły. Tak to od małego się pierze mózgi i wmawia że istnieje jakieś coś co nas stworzyło i wgle k🤬a liż mi stopy.

Boli dupa, że rodzice ochrzcili. Że na komunie był rowerek czy inny komputer. Że do bierzmowania też zmusili. P🤬da jesteś, a nie ateista. A za parę lat albo i już "proszem gsiendza kobieta ślup gościelny kce proszem gsiendza". Od podstawówki do matury ojciec pewnie też do łba nie wpoił matematyki czy fizyki i skończyłeś po radach matki na k🤬a socjologii. To stara też będziesz obwiniać, że pracy dobrej nie możesz znaleźć?
Zgłoś
Emanuell 2018-05-11, 10:27 1
@Abraxus nie interesowałeś się, a pierdzielisz głupoty. Nigdzie nie jest powiedziane, że osoba nieochrzczona czy też nawet niewierząca nie ma szans pójść do nieba.

A w kwestii wierzyć/nie wierzyć nie będę się kłócił bo to sprawa indywidualna.
Zgłoś
Wiewór 2018-05-11, 10:40 7
Ja się absolutnie nie kłócę. Boga po prostu nie ma i tyle. To jest zbiorowa halucynacja. Po prostu stwierdzam fakt.

A co to jest limbo w mitologii chrześcijan?

podpis użytkownika

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Krak 2018-05-11, 11:15 1
GlassEdi napisał/a:

małego c🤬jka chrzci żeby wychowywać go w swojej zj🤬ej wierze.

Szczerze powiedziawszy dawno nie widziałem kogoś, kto byłby wychowywany w jakiejś wierze.
Zawsze można się odochrzcić przy pomocy:

Chrzest to nie problem, gorzej jeśli ktoś został wyr🤬any przez księdza
Zgłoś
Wiewór 2018-05-11, 11:37 7
@up nie można się odchrzcić w tym cały problem. Wg. nauki KK ochrzczonym jest się do końca życia.
Apostazja też nic nie daje bo oni jej nie uznają. To jest tylko informacja do KK, że rezygnujesz z uczestnictwa w życiu tej zbrodniczej organizacji mafijnej. Po prostu ekskomunika na życzenie.
Pozbawiasz się praw, czarownik cię nie pochowa, nie możesz świadkować przy uroczystościach, nie możesz wp🤬lać wafelka itp.
KK to mafia a jak wiadomo z mafii nie można odejść.
Nawet GIODO nie daje rady z tym sk🤬ysyńskim kościołem. KK przechowuje wasze dane jakie chce i GIODO jest bezsilny bo KK nie uznaje polskiego prawa. A polski wymiar sprawiedliwości jest za słaby i nie ma żadnej chęci aby walczyć z KK.

podpis użytkownika

-Ernest Hemingway

Zgłoś
D3Ton 2018-05-11, 12:58 1
GlassEdi napisał/a:

Poj🤬e jest to w każdej religii że się małego c🤬jka chrzci żeby wychowywać go w swojej zj🤬ej wierze. A człowiek powinien decydować o tym czy chce być chrzczony, gdy jest dorosły. Tak to od małego się pierze mózgi i wmawia że istnieje jakieś coś co nas stworzyło i wgle k🤬a liż mi stopy.

Lepiej wierzyć temu, co mówi Twoich dwóch ojców...

podpis użytkownika

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
J................3 2018-05-11, 15:54 1
GlassEdi napisał/a:

Ale i tak jesteś za przymusowym/wbrew woli rodziców szczepieniem niemowląt i dzieci?
Zgłoś
_................_ 2018-05-11, 22:25
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:

Czasu mało, zadań wiele...

Nie byłem tzw. bierzmowany..

300 pytań- odpowiesz i duch ich święty wstąpi..

Rodzice swoje i oki a ja swoje- nie .

Ps. Historia kościoła i takie tam zapytaj - w większości odbiorą jako atak .Wiedza zerowa i klapy na gały ..
Zgłoś
kamuha 2018-05-11, 23:23
GlassEdi napisał/a:

No tak . Bo jak ojciec z matką chcą wszczepić dzieciom pewne wartości to jest poj🤬e. Jeżdżę na moto więc mogę przewieźć syna może sie zarazi tą pasją, ale nie bo to będzie poj🤬e i będzie miał wyprany mózg. Jestem lekarzem więc przekażę co wiem dzieciom, udostępnię im swoją wiedzę i znajomości- ale nie bo to jest złe bo oni nie będą sami o sobie decydowali.
Zgłoś
GlassEdi 2018-05-14, 22:44
ale gównoburza o jejku
Zgłoś