👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
" SirMajkel • 12 minut temu
pozdrawiam jego kobietę. Udanych pocałunków. "
...przyleci do Krakowa i "nasze" będą prze szczęśliwe.
pozdrawiam jego kobietę. Udanych pocałunków. "
...przyleci do Krakowa i "nasze" będą prze szczęśliwe.
Mozna powiedziec, ze zassal tysiac pindolow za jednym zamachem.
Pewnie jakiś zakład. Tylko ze nigdy nie zrozumiem jak można się tak publicznie zeszmacić za jakąś małą kwotę
Tak kończą ci co mówią, że chodzenie w rurkach i mokasynach to tylko wygląd i nie ma nic wspólnego z osobowością.
Po butach i spodniach widać, że lubi ssać
Kolega niech tak się nie dziwi bo pewnie gorsze rzeczy robi z bohaterem filmu.
Kolega niech tak się nie dziwi bo pewnie gorsze rzeczy robi z bohaterem filmu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie