Gdyby tylko ktoś wynalazł urządzenie, po którym mógłbym wejść i bez problemu dosięgnąć i zdjąć tę szmatkę...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biegu86 napisał/a:
Ja bym po prostu rozłożył drabinę wspiął się i zdjął jak człowiek.
ja o takich glupich manewrach nie bede nawet dyskutowal. dla ciebie najwidoczniej wszystko takie hop siup...
Riikko napisał/a:
ja o takich glupich manewrach nie bede nawet dyskutowal. dla ciebie najwidoczniej wszystko takie hop siup...
Masz rację nie ma co od murzyna wymagać
LarpyX77 napisał/a:
A to ciężko już było wejść po drabinie i ją zdjąć? No ludzie..
Może nie ciężko ale najpierw trzeba wiedzieć do czego to służy
"ej jak ja to zdejmę?"
"Użyj drabiny!"
Głupek.
Ja bym rzucił drabiną, ona zahaczyłaby szmatę, spadłyby razem na ziemię.
.3xsekundy roboty, a nie takie p🤬lenie.
Oj tam może miał lęk wysokości i bal się wejść 🙂
Jak mam to sięgnąć?
Weź drabinę...
Jest taka możliwość że by mu się udało po drabinie wejść i może by dostał, ale to ryzykowne
To chyba ten sam murzyn co zwijał kabel
Jak by drabina miała liście to pomknąłby w górę jak sześcionoga małpa
Ewolucja niektórych ominęła...
Chalnaros napisał/a:
"ej jak ja to zdejmę?"
"Użyj drabiny!"
Dobrze ze nie kazano mu uzyc glowy
XQV
2025-07-21, 0:18
Przypomniał mi się dowcip:
Szwedzi dali Rosjanom do testów nową piłę łańcuchową z gwarancją, że wytnie się nią 500 drzew dziennie. No i po tygodniu dzwonią jak tam wypadają testy, a na to Rosjanie, że powyżej 250 Sasza nią nie umie wyrobić. No to się Szwedzi wnerwili i jadą na Syberię gdzie miały być przeprowadzane testy, wzięli ze sobą pilarza żeby pokazać że można.
Delegacja spotyka Rosjan, pilarz bierze piłę i ją odpala, a na to Sasza:
- Ludzie, ona ma motor!
biegu86 napisał/a:
Ty tak serio?
Przestań wybielać murzyna. Myślisz że nawet gdyby umiał czytać przeczytałby przepisy BHP?
Przecież to inżynier
LarpyX77 napisał/a:
A to ciężko już było wejść po drabinie i ją zdjąć? No ludzie..
Jakbyś był czarnym, albo inżynierem to pewnie ciężko.