Gdyby tylko ktoś wynalazł urządzenie, po którym mógłbym wejść i bez problemu dosięgnąć i zdjąć tę szmatkę...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niedawno zszedł z drzewa i już zapomniał jak się wspinać.
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż🤬dowski spisek.
Riikko napisał/a:
co za debil. powinien odwrocic te drabiny
No wiesz, lekka nie jest żeby ją tak trzymać w górze
Lobo24 napisał/a:
Po c🤬j to tu.
Żeby jakiś głupi miał się o co zapytać.
W sumie to niby wygląda idiotycznie i nie logicznie. Ale odpowiedniki przepisów BHP są w każdym kraju inne i niekiedy wręcz idiotyczne. Nie wiem w jakim to dokładnie kraju ale na przykład w UK musiałby mieć pozwolenie lub przeszkolenie do pracy na wysokości. Miałby więc przej🤬e za oderwanie dwóch nóg od ziemi bo przepisy w UK nie określają konkretnej wysokości. A z machania drabiną HR by się tylko pośmiał. Co kraj to inne bzdury.
Riikko napisał/a:
co za debil. powinien odwrocic te drabiny
Ty tak serio?
[ Dodano: 2025-07-20, 20:19 ]
andyq napisał/a:
W sumie to niby wygląda idiotycznie i nie logicznie. Ale odpowiedniki przepisów BHP są w każdym kraju inne i niekiedy wręcz idiotyczne. Nie wiem w jakim to dokładnie kraju ale na przykład w UK musiałby mieć pozwolenie lub przeszkolenie do pracy na wysokości. Miałby więc przej🤬e za oderwanie dwóch nóg od ziemi bo przepisy w UK nie określają konkretnej wysokości. A z machania drabiną HR by się tylko pośmiał. Co kraj to inne bzdury.
Przestań wybielać murzyna. Myślisz że nawet gdyby umiał czytać przeczytałby przepisy BHP?
Lobo24 napisał/a:
Po c🤬j to tu.
Pokazuje sposób "rozumowania" człowiekowatych.
[ Dodano 2025-07-20, 20:20 ]
mastal napisał/a:
Nie dawno zszedł z drzewa i już zapomniał jak się wspinać
Może ma lęk wysokości.
biegu86 napisał/a:
Ty tak serio?
a masz lepszy pomysl? jak wezmie od drugiej strony, gdzie drabiny sa bardziej waskie, bedzie mu lepiej trzymac... chyba normalne?!