co on k🤬a niesie? Torczyk twoju mać?
podpis użytkownika
Przez swój brak wiedzy, synu sięgasz dna.
Zdrowa laska i jeszcze nikt nie skomentował?

podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
Chciałbym życzyć kolegom sadolom udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku.Nie będę zakładał spamowego tematu dlatego napiszę tutaj.Bawcie się dobrze i filmy z sylwestrowego żygania, niekontrolowanego wybuchów petard (nie)mile widziane.Bezpiecznie .Pozdro.

Głos podobny do tego chudego z ani mru mru
Filmik mnie rozj🤬 - 17ty raz odtwarzam.

Filmik mnie rozj🤬 - 17ty raz odtwarzam.

BrianGriffin napisał/a:
Zdrowa laska i jeszcze nikt nie skomentował?
![]()
Wjechałbym jej trabantem w żopu.

KaweX napisał/a:
lubie ten język
p🤬dzieeeec
To się k🤬a ciesz zjebie p🤬lony bo za niedługo będziesz mieć na każdym rogu k🤬a ukraińców będziesz im mógł obciągać do woli.

c🤬j w dupę, niech będzie i pięć milionów ukraińców. Nie każdy ukrainiec to banderowiec. Ja teraz studiuję, przynajmniej staram się być dobry. Może znajdę robotę później dobrą. W dupie mam, że ruscy przyjeżdżają tutaj i za mniejszy chajs zap🤬lają. Od nas jeżdżą do ruskich i za mniejszy chajs kupują wódę, fajki i ropę. Wk🤬ia mnie, że polakom tak trudno żyć z kimś innym w jednym społeczeństwie, szczególnie że to nie kozojebcy i da rade się z nimi dogadać. Nawet jak oni mówią po rusku a ty po polsku to i tak idzie się zrozumieć. Tak to jest, że z jednego kraju ludzi napłynie, do innego sp🤬olą. Jakoś nikt nie rzuca gównem we wszystkich polaków którzy siedzą w wielkiej brytanii i robią to samo co ukraińcy tutaj. To już jest spoko. Jakbym miał nie chcieć żeby ludzie mający pokojowe zamiary siedzieli w tym samym kraju co ja to musiałbym wiedzieć, że ludzie ode mnie nie wyjeżdżają masowo za granicę. Spokój tam, bo żadna różnica.
p🤬lisz, w górnictwie już w c🤬j stanowisk wyższych niż jebaka podziemny obsadzonych przez inż Iwanów. Polski inż podjeżdża mercedesem, Ukraiński jakimś padłem za 5k.

no to jaki c🤬j, jak siedzi w Polsce i się nie bucha do mieszkańców to niech siedzi, c🤬j mnie obchodzi ile zarabiają ruscy tutaj, mogą i zdychać z głodu ale jak są spokojni to nie mam zadnego problemu.