Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
orzechuuuu 2014-09-19, 16:26
'Nie włączaj ogień na pełną p🤬de'
Zgłoś
Avatar
S................o 2014-09-19, 16:28 2
Więcej p🤬lenia niż jedzenia.
Zgłoś
Avatar
j................o 2014-09-19, 16:30
rewelacja ten typ !
Zgłoś
Avatar
OpenStreetMaps 2014-09-19, 16:35 18
Przecież to pan Paolo Cozza z programu "Europa da się lubić "

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Avatar
Analkonda 2014-09-19, 17:49 9
km2bp, Facet z filmiku ma trochę podobny głos ale nie mówi z włoskim akcentem tak jak Paolo Cozza, dodatkowo nie ma tak ciemnej karnacji jak Cozza, więc odpada
Zgłoś
Avatar
Davidofs 2014-09-19, 18:19
Gość jest z Szwecji.
Zgłoś
Avatar
c................s 2014-09-19, 18:45
Kto to mówi ? Lukas Podolski ?
Zgłoś
Avatar
C................9 2014-09-19, 18:49 2
km2bp napisał/a:

Przecież to pan Paolo Cozza z programu "Europa da się lubić "



Na szczęście nie, nawet w jednym ze swoich filmików opowiada że jest ze Szwecji. Wejdź na jego kanał i obadaj.
Zgłoś
Avatar
k................m 2014-09-19, 18:50
P🤬da nie przepis. Więcej żarcia zmarnował na ten psuedo rosół niż na samo danie. A już odcedzanie tłuszczu z rosołu to kompletny debilizm. Większość smaku przy tym wyj🤬 do śmieci. Wyjałowiony wywar z makaronem i pulpetami, też mi coś. Cudze chwalicie, swego nie znacie.
Zgłoś
Avatar
S................n 2014-09-19, 19:05
@uo wiesz co? Nie przyznam ci racji ale też nie zaprzeczę, bo nie wiem. Nie jadłem i nie wiem.
Zgłoś
Avatar
bocianoff 2014-09-19, 19:05
@up

Się k🤬a nie zesraj, bo zapewne jedyny rosół jaki robiłeś to ten z kostek rosołowych Winiary.
Zgłoś
Avatar
k................m 2014-09-19, 19:16
Nie musisz, to moje zdanie. Tak samo jak to, że rosół się robi z surowego mięsa, gotując na małym ogniu. Nie na resztkach jakiegoś wcześniej pieczonego kurczaka. Nie musisz się ze mną zgadać, że to właśnie w tym odrzuconym tłuszczu zostaje najwięcej smaku. Nie musisz się ze mną zgadzać, że wrzucanie grzybów do rosołu które pójdą do śmieci tylko po to, żeby później znowu dorzucić "świeże" grzyby jest totalną głupotą.

Tak samo jak totalną głupotą jest lanie do wszystkiego oliwy z oliwek. Gdzie my w Polsce mamy wcale nie gorsze tłuszcze roślinne, ale taki trend...Wycinanie z pomidorów gniazd nasiennych, bo podobno będzie zbyt cierpkie/gorzkie. Tak można mnożyć w nieskończoność.
Zgłoś
Avatar
s................m 2014-09-19, 19:53
spoko kuchta, piwko jest. ale schabowego nic nie przebije amen.
Zgłoś
Avatar
Joseph_Fritzl 2014-09-19, 20:35 5
Patrzcie jaka sympatia tym kolesiem. Daje 2 miesiące temu gościowi i ci sami co go chwalili będą go linczowali. Znam ten cykl sadolowy na pamięć

A daje piwo bo mnie to bawi

podpis użytkownika

Come to papa
Zgłoś
Avatar
k................m 2014-09-19, 21:11
Mnie nie bawi ale za trafny komentarz tobie daję.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie