

Przecież to pan Paolo Cozza z programu "Europa da się lubić "
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
km2bp, Facet z filmiku ma trochę podobny głos ale nie mówi z włoskim akcentem tak jak Paolo Cozza, dodatkowo nie ma tak ciemnej karnacji jak Cozza, więc odpada



km2bp napisał/a:
Przecież to pan Paolo Cozza z programu "Europa da się lubić "
Na szczęście nie, nawet w jednym ze swoich filmików opowiada że jest ze Szwecji. Wejdź na jego kanał i obadaj.

P🤬da nie przepis. Więcej żarcia zmarnował na ten psuedo rosół niż na samo danie. A już odcedzanie tłuszczu z rosołu to kompletny debilizm. Większość smaku przy tym wyj🤬 do śmieci. Wyjałowiony wywar z makaronem i pulpetami, też mi coś. Cudze chwalicie, swego nie znacie.

@uo wiesz co? Nie przyznam ci racji ale też nie zaprzeczę, bo nie wiem. Nie jadłem i nie wiem.
@up
Się k🤬a nie zesraj, bo zapewne jedyny rosół jaki robiłeś to ten z kostek rosołowych Winiary.
Się k🤬a nie zesraj, bo zapewne jedyny rosół jaki robiłeś to ten z kostek rosołowych Winiary.

Nie musisz, to moje zdanie. Tak samo jak to, że rosół się robi z surowego mięsa, gotując na małym ogniu. Nie na resztkach jakiegoś wcześniej pieczonego kurczaka. Nie musisz się ze mną zgadać, że to właśnie w tym odrzuconym tłuszczu zostaje najwięcej smaku. Nie musisz się ze mną zgadzać, że wrzucanie grzybów do rosołu które pójdą do śmieci tylko po to, żeby później znowu dorzucić "świeże" grzyby jest totalną głupotą.
Tak samo jak totalną głupotą jest lanie do wszystkiego oliwy z oliwek. Gdzie my w Polsce mamy wcale nie gorsze tłuszcze roślinne, ale taki trend...Wycinanie z pomidorów gniazd nasiennych, bo podobno będzie zbyt cierpkie/gorzkie. Tak można mnożyć w nieskończoność.
Tak samo jak totalną głupotą jest lanie do wszystkiego oliwy z oliwek. Gdzie my w Polsce mamy wcale nie gorsze tłuszcze roślinne, ale taki trend...Wycinanie z pomidorów gniazd nasiennych, bo podobno będzie zbyt cierpkie/gorzkie. Tak można mnożyć w nieskończoność.

spoko kuchta, piwko jest. ale schabowego nic nie przebije amen.
Patrzcie jaka sympatia tym kolesiem. Daje 2 miesiące temu gościowi i ci sami co go chwalili będą go linczowali. Znam ten cykl sadolowy na pamięć
A daje piwo bo mnie to bawi

A daje piwo bo mnie to bawi
podpis użytkownika
Come to papa