Piwo dla gościa. Fajne rzeczy gotuje, do tego opisy ma zajebiste, aż się chce oglądać i próbować tych przepisów...A nie rozp🤬oli pół kuchni i myśli, że jest fajny.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.

Ohh kurrrwa jakie to dobrre. Wyjebiste.
Słuchanie tego kolesia mówiącego po polsku z tym akcentem.
No k🤬a miód.
Słuchanie tego kolesia mówiącego po polsku z tym akcentem.
No k🤬a miód.

Robilem tego jego kurczaka "p🤬lonego" z poprzedniego przepisu, z tymiankiem i sokiem,skórką z cytryny. Zmysł kucharski mowil mi, ze moze to kiepsko wyjsc bez "normalnych" przypraw, ale postanowilem scisle trzymac sie przepisu, dodajac jedynie pieprzu z wlasnej inicjatywy.
3godziny go robilem.
Tak c🤬jowego kurczaka niestety nie jadlem nigdy wczesniej
3godziny go robilem.
Tak c🤬jowego kurczaka niestety nie jadlem nigdy wczesniej

Robił ktoś kurczka z puszką z piwem w dupie?
Zastanawia mnie czy to dobre jest bo chciałbym sam zrobić, ale jak jest c🤬jowe to szkoda będzie browca i kurczaka.
Zastanawia mnie czy to dobre jest bo chciałbym sam zrobić, ale jak jest c🤬jowe to szkoda będzie browca i kurczaka.

"To jest fasola fermentowana i fantastycznie dobrze smakuje, tam tam k🤬a, nie, idź kup i nie obchodź sie i włóż" No jakby tak Okrasa mówił o czosnku który dop🤬la wszędzie to myślę, że ludzie w końcu by spróbowali jaka to jest dobra przyprawa

Najlepsze jest to że każdą edycję dostosowuje do audiencji. Porównajcie sobie wersje polskie z wersjami przygotowanymi po włosku, francusku i angielsku.
Tylko nasza jest tak radosna
Tylko nasza jest tak radosna