Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Każdego z nas może to spotkać

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Guwnojat 2021-03-20, 22:08
Roz🤬bie napisał/a:

Przestań się mazać snowflake, chłopaki nie płaczą. Nie moja wina ze sam się zaorałeś, leszczu

Wcale się nie zaorałem, to po prostu Ty mierzysz innych swoją miarą i sobie wszystko tłumaczysz na swój sposób.

Mam nadzieję, że chociaż w małym stopniu pomogłem Ci w dowartościowaniu się.
Zgłoś
Rozjebie 2021-03-20, 22:21
Guwnojat napisał/a:

Ty mierzysz innych swoją miarą.

W sumie miałem już nie odpisywać, bo dyskusja robi się jałowa, ale nie mogę się powstrzymać xD
A propos twojego stwierdzenia o mierzeniu innych swoja miara - nawet nie chce mi się liczyć, ile razy w tym poście padło z twoich ust "przegryw" i "smutne życie"
Trzymaj się cieplutko
Zgłoś
Guwnojat 2021-03-20, 22:25
Roz🤬bie napisał/a:

W sumie miałem już nie odpisywać, bo dyskusja robi się jałowa, ale nie mogę się powstrzymać xD
A propos twojego stwierdzenia o mierzeniu innych swoja miara - nawet nie chce mi się liczyć, ile razy w tym poście padło z twoich ust "przegryw" i "smutne życie"
Trzymaj się cieplutko

Pojadę klasykiem: tak sobie tłumacz. Ja stwierdziłem tylko jakie są fakty w stosunku do Twojej osoby patrząc na Twoje posty.

To wszystko. Zakończmy tą dyskusję.

Buziaczki.
Zgłoś
eenocosTy 2021-03-21, 12:18
jadowita20 napisał/a:

Sram na te maski więc mnie to nie dotyczy

JaTylkonaChwile napisał/a:

nie uzywam kaganca wiec mi to nie grozi

jeszcze Wy normalni chociaż jesteście. reszta ścierwa sadoli by na łeb siatkę foliową założyło jak by im kazali
Zgłoś
MindBodyLightSound 2021-03-25, 20:33
nowynick napisał/a:

Nie nosicie masek? Nie korzystacie z komunikacji, nie pracujecie, nie robicie zakupów? Rozumiem, że tylko zdalne lekcje i mama do pokoju jedzenie donosi?

Nie noszę szmaty na ryju na ulicy, mam samochód, mam wolny zawód, zakupy za darmo przez neta robię. J🤬 covidiotów i pis.
Zgłoś