Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pppmix 2018-03-22, 19:59 12
Wieprzkowi puścił zawór.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-03-22, 21:03 9
może wody jej odeszły i nie wrócą

podpis użytkownika

Zgłoś
Piotru70 2018-03-22, 21:11 1
Jest tak spasiona że tłuszcz się wylewa.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-03-22, 22:23 36
Wnioskuje że to jakaś niemra albo brytyjka na wakacjach all inn.
Oczywiście to jest pełna kultura, nie to co cebula z ciemnogrodu która klaszcze po wylądowaniu i za którą trzeba się wstydzić.
Zgłoś
dziczkek 2018-03-22, 22:53 1
pewnie polka
Zgłoś
Biancaaaa 2018-03-22, 23:32 5
mokra c🤬a ... chyba dobrze?

podpis użytkownika

Zgłoś
borelli 2018-03-23, 1:06
Kolor skóry się nie zgadza.
Zgłoś
bloodwar 2018-03-23, 5:47
@Biancaaaa pokaż cycki!

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Biancaaaa 2018-03-23, 10:36 2
bloodwar napisał/a:

@Biancaaaa pokaż cycki!

podpis użytkownika

Zgłoś
Essent 2018-03-23, 18:02
Podejrzewam,że to Anglia więc jej się nie dziwię.Tam k🤬a wyjdziesz z pubu na fajkę na zewnątrz i wracasz, a tam k🤬a nie ma piwa ani nic! Stolik wyczyszczony pod następnego klienta.Kłóciłem się kiedyś z taką jedną barmanką żeby oddawała mi ledwo zaczęte piwo ale powiedziała, że taki obowiązek mają bo c🤬j ją obchodzi czy klient wyszedł do domu czy na fajkę czy mu się słabo zrobiło. Kazała mi wyp🤬alać albo zamówić kolejne piwo.8 funtów poszło w p🤬du
Zgłoś
~Beny 2018-03-23, 18:16 3
orisuniek napisał/a:

Podejrzewam,że to Anglia więc jej się nie dziwię.Tam k🤬a wyjdziesz z pubu na fajkę na zewnątrz i wracasz, a tam k🤬a nie ma piwa ani nic! Stolik wyczyszczony pod następnego klienta.Kłóciłem się kiedyś z taką jedną barmanką żeby oddawała mi ledwo zaczęte piwo ale powiedziała, że taki obowiązek mają bo c🤬j ją obchodzi czy klient wyszedł do domu czy na fajkę czy mu się słabo zrobiło. Kazała mi wyp🤬alać albo zamówić kolejne piwo.8 funtów poszło w p🤬du

Przecież to normalne w lokalach, że jak nie ma nikogo przy stoliku, to się sprząta. Jakby było inaczej, to by mogli sobie czekać do białego rana, bo pół piwa stoi i może ktoś wróci. Poza tym kto normalny zostawia picie "samopas" i wychodzi?

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
korowiow777 2018-03-23, 19:00 1
up
może liczył, że ktoś mu coś wsypie?....

podpis użytkownika

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
Xian5 2018-03-24, 12:52
A nastepnie wsadzi c🤬ja w morde