👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DoubleBorger,
Podałeś maksymalnie trzy przykłady i na tej podstawie oceniasz wszystkich taksówkarzy? Gratuluję. Tak jałowego rozumowania ze świeczką szukać. Jesteś wyjątkowy.
Podałeś maksymalnie trzy przykłady i na tej podstawie oceniasz wszystkich taksówkarzy? Gratuluję. Tak jałowego rozumowania ze świeczką szukać. Jesteś wyjątkowy.
I mają rację. Gdzie niby zaparkować jak ktoś idzie na kilka minut, a wszędzie zajęte? Niech pajac zrobi nowe miejsca parkingowe zamiast truć dupę.
Najgorsze miejsca w Polsce to sosnowiec, radom i warszafka. Typowe tępe buce warszafskie, siano w butach i wstyd na cały świat.
A ja sram na wszystkich równo, nie faworyzuje czy to Kraków czy inny nie-Kraków (nie uważałem na geografii więcej nie znam).
Przecież to jest wyreżyserowane. Gdyby ci niby przypadkowi kierowcy nie mieli przy sobie mikrofonu, gówno by było słychać w miejskim szumie.
Podstawowy problem wynika z założenia, że każdy "musi" mieć prawo jazdy. A tak przecież nie jest! Jak ktoś w taki sposób rażąco narusza przepisy to powinien po prostu to prawko tracić i koniec. Jak ubędzie kilka milionów kierowców z dróg to wszyscy na tym skorzystają. Zarówno ci co porządnie jeżdżą jak i ci co nie jeżdżą wcale.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie