📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Nie czaje tego typu hipokryzji, nie raz nie jeden z gościu który pracował przy nagraniu tego stanął bliżej niż 10m od przejścia tłumacząc się że to tylko na chwile albo przecież tutaj nikt nie chodzi...
Do momentu w którym nie będzie odpowiedniej ilości miejsc parkingowych w miastach takie sytuacje będą na porządku dziennym
Do momentu w którym nie będzie odpowiedniej ilości miejsc parkingowych w miastach takie sytuacje będą na porządku dziennym
Oslawek poswiec swoj dom ewentualnie lokum czy co tam posiadasz lub nie posiadasz na rzecz miejsc parkingowych...Nawet nie wiem co dalej napisac bo po prostu zabiłeś mnie tym hasłem "Do momentu w którym nie będzie odpowiedniej ilości miejsc parkingowych w miastach takie sytuacje będą na porządku dziennym",powodzenia w rozciaganiu miasta...

Ładnie, że pokazali nie tylko negatywne, ale i pozytywne reakcje.
Inna sprawa to brak miejsc parkingowych w Warszawie, czyli kryminalna wręcz nieudolność urbanistów.
Inna sprawa to brak miejsc parkingowych w Warszawie, czyli kryminalna wręcz nieudolność urbanistów.
Zwróćcie uwagę na kretyńsko narysowane pasy. Powinny być z obu stron pasów, a jeśli już to na pewno przed a nie za pasami patrząc z kierunku. Prawda jest taka, że większość miast to katastrofa jeśli chodzi o parkingi. Każdy budynek powinien mieć podziemny parking, a już na pewno każdy nowo wybudowany budynek czy osiedle powinien mieć obowiązkowo jedno (lub więcej) miejsce podziemne na mieszkanie/dom. Już nie wspominając o "park & ride" czyli parkingach na obrzeżach miast które pozwalają się szybko przesiąść na komunikację miejską do centrum

ktociewalil napisał/a:
powodzenia w rozciaganiu miasta...
![]()
A o parkingach podziemnych to tam na wsi słyszeli?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie